上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0513 R9 幸福老撾 好計 紅粉彩影 活力勇士

收藏  |  訂閱
120  11.4k

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-9 10:08 PM 發表 查看引用來源

金鷹從早水分析到臨場孖寶票數都可以tip得到,鑽飛龍就只可以靠睇飛數
因為鑽飛龍口孖寶下射跳出世界係第三熱門, 37倍. 比金鷹68倍重少. 所以睇飛買飛龍係會中招.  因為隔夜口孖寶射世界得11倍.  所以行星夢射世界隔夜3.7倍應係輸硬, 所以唔睇賠率賭馬都係輸硬.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-9 10:28 PM 發表 查看引用來源

因為鑽飛龍口孖寶下射跳出世界係第三熱門, 37倍. 比金鷹68倍重少. 所以睇飛買飛龍係會中招.
玲玲姐有頭馬慶祝母親節,反而郭太冇,有點失望

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-9 10:34 PM 發表 查看引用來源

蔡太同郭太唔同, 蔡太人面廣過郭太喎! 雖然大家都係慈善家. 不過講係馬場耐都係蔡太耐過郭太喎! 重有個董太都耐過郭太.

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-9 22:34 發表 查看引用來源

請問邊個係玲玲姐?
佢有邊一場頭馬?

包尾二人組, 良哥周三有兩件可以冧一冧架? 一件會揾狗仔上, 一件會揾毛毛上.

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-5-9 11:13 PM 發表 查看引用來源

請問邊個係玲玲姐?
佢有邊一場頭馬?
合進駒馬主

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-9 23:32 發表 查看引用來源

合進駒馬主
係喎,
我仲以為講另一匹,乜趣乜乜,無影喎? :030:

希望,
下季可開始參考人事科這個factor。。

名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿

附件

矮佬之道0513
馬前課之預測一
不係叫十三少係十二笑(勁飛聖)
如果再揾跳船佢會跳樓(幸運飛駒)
呢件係包尾之人上岸馬(金剛秀)
呢件貨狗仔唔上揾人賀(得賞)

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-10 06:43 發表 查看引用來源
名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿
我都話咗~義工,
作為一名義工,從來是不問報酬的服務(a free lunch),

所謂名家專欄,
佢哋係從事相關的職業,
有關連及共生的利益存在。

義無反顧的(義),
同義工的(義),
完全是不同的解釋,不可混淆。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆