上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0506 山仔有度好, 就係一個月前的帖只要係主題內揾, 一野就揾得到.

收藏  |  訂閱
103  10.8k

引用:
原帖由 路人西 於 2020-5-4 01:18 PM 發表 查看引用來源
另外老霍5件,邊幾隻有誠意,睡眠糸要交待未?
有冇意見?:072:

引用:
原帖由 路人西 於 2020-5-4 02:04 PM 發表 查看引用來源

有冇意見?:072:
亞佘條佬還未跑過谷草應好難估計可否有料到.
英國佬那件應唔洗睇啩?
Dobermann 應有田雞上應可以留意一吓, 必定有飛.
TVB編導那件要睇賠率因為係梁仔上.
大奸鳩那件就要睇, 因呢條大奸鳩玩埋今季就要唔係隻馬要退役, 係人要退役, 由天地同心馬主頂上.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 02:15 PM 發表 查看引用來源

亞佘條佬還未跑過谷草應好難估計可否有料到.
英國佬那件應唔洗睇啩?
Dobermann 應有田雞上應可以留意一吓, 必定有飛.
TVB編導那件要睇賠率因為係梁仔上.
大奸鳩那件就要睇, 因呢條大奸鳩玩埋今季就要唔係隻馬要 ...
謝謝:e19_1_3:

引用:
原帖由 路人西 於 2020-5-4 14:34 發表 查看引用來源

謝謝:e19_1_3:
如不幸開唔出, 唔準返嚟話人,
因為人哋會好小氣, 話你唔識賭馬...:086:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-5-4 02:48 PM 發表 查看引用來源

如不幸開唔出, 唔準返嚟話人,
因為人哋會好小氣, 話你唔識賭馬...:086:  
賭馬仔, 怕姐你同呢條小學雞無乜分別喎! 又喜歡出鏡, 自已又唔照吓塊鏡.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 15:05 發表 查看引用來源

賭馬仔, 怕姐你同呢條小學雞無乜分別喎!
義工兄,

你係賭馬高手,

幾時變咗醫生? 仲可以斷症? 咁要食乜藥?

你肯定等陣, 會畀埋配方...:041:

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-5-4 03:08 PM 發表 查看引用來源

義工兄,

你係賭馬高手,

幾時變咗醫生? 仲可以斷症? 咁要食乜藥?

你肯定等陣, 會畀埋配方...:041:  
賭馬仔, 飛係可以做假, 一啲難度都無, 因你賽前從來都無提及一隻馬名, 唔係無, 不過提靚都係死火馬. 所以以後唔再出事後飛, 就算係真, 別人都會當係假, 因為賽前都無提過.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 15:35 發表 查看引用來源

賭馬仔, 飛係可以做假, 一啲難度都無, 因你賽前從來都無提及一隻馬名, 唔係無, 不過提靚都係死火馬. 所以以後唔再出事後飛, 就算係真, 別人都會當係假, 因為賽前都無提過. ...

批/提死火馬, 你估咁容易?

我有幾何批唔死?
啱啱, 1.X馬王都畀我批死咗...

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 15:35 發表 查看引用來源

賭馬仔, 飛係可以做假, 一啲難度都無, 因你賽前從來都無提及一隻馬名, 唔係無, 不過提靚都係死火馬. 所以以後唔再出事後飛, 就算係真, 別人都會當係假, 因為賽前都無提過. ...
我唔同義工兄,
我無責任及義務, 畀貼士, 幫人贏錢...

以前,
我都試過, 做義工,
命中率都唔差, 你又選擇性忘記了...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-5-4 03:45 PM 發表 查看引用來源

我唔同義工兄,
我無責任及義務, 畀貼士, 幫人贏錢...

以前,
我都試過, 做義工,
命中率都唔差, 你又選擇性忘記了...
賭馬仔, 係山仔日日都有人出貼士, 唔係那些樓主不是做緊義工, 只有你一個人唔係義工. 因為你唔會貼馬喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆