上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0509 R10 威進駒 飈驥 不羈的風 廣陵王

收藏  |  訂閱
70  9.5k

現在可以分析狗仔周六那一些出賽馬. 睇吓同亞拉有無得比較
八太子係泥同谷馬, 何妨已交待過.
獎金大王雖下班, 不過同場對手不知名馬多, 分分鐘會中招.
紅磚勇士揾到狗仔上必成熱門, 不過卡士都唔弱, 可以冧一冧
華麗傳承還未交入場費, 可以當佢癈.
翡翠福星馬主係唔玲玲, 有人會比面呢條打令, 可以冧一冧.
駿龍駒上次跑第三都無加分, 唔通評磅員當佢無到?
繽紛遊戲上次由田少上馬入位, 今次都要換人是否係正途啦! 唔知到!

附件

矮大師,黑白星星是邊個?

老羊、pm

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-7 01:34 PM 發表 查看引用來源
老羊、pm
所以我都話無人會留意那條飛, 所以我改咗場地都無人會提. 因為無人好似你咁精明喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-7 12:54 PM 發表 查看引用來源
現在可以分析狗仔周六那一些出賽馬. 睇吓同亞拉有無得比較
八太子係泥同谷馬, 何妨已交待過.
獎金大王雖下班, 不過同場對手不知名馬多, 分分鐘會中招.
紅磚勇士揾到狗仔上必成熱門, 不過卡士都唔弱, 可以冧一冧
華麗 ...
咁賴皮啲馬?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-7 01:49 PM 發表 查看引用來源

所以我都話無人會留意那條飛, 所以我改咗場地都無人會提. 因為無人好似你咁精明喎!
所以我話係世上唔好相信別人, 因為有真必有假, 尤其是馬會飛都係一樣, 有真必有假, 有假到你會唔信係假的.

PK無馬上都唔上馬騮仔

引用:
原帖由 brianlam30 於 2020-5-7 05:08 PM 發表 查看引用來源
PK無馬上都唔上馬騮仔
有可能佢贏過勞動創造又或者高醫生係佢家庭醫生呢?

馬前課之第四課
義工都是一班非銅飯桶(非同凡響)
隻耳仔痛好似被人焯過(暴風俠)
可以種穀者必得到好布(種福者)
窮村僻壤無一物之不遂(紅磚勇士)

馬前課之第五課
嫁姓周人要攞個珵(加州明雋)
唔要國家愛靚美人(精彩飛動)
傷僧乞糖爭妍鬥麗(天賦威力)
雞王足足求到跪低(輝煌巨星)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆