《早鳥各場早水》9/5 R1 1量化歡騰 2英之友 7極速奔馳 9大當家 / R6 1晉神 5上浦福滿 11天天精彩 14嘉應風采/R8 5跳出世界

收藏  |  訂閱
27  7.3k

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-7 03:46 PM 發表 查看引用來源
羊兄,說實話現階段我只對相薄關係相關的事有興趣

系統運算丶賠率算錢那方面我已有一定了解
我從你用數據取馬都知道你係以往績取馬, 係同賠率一啲關係都扯不上的. 何妨你早水啲馬都係無甚麼根據而寫, 好難令人會跟進同分析為甚麼會是這樣的, 所以有早水不及有現場來得更重要及現實. 所以你永無現場馬出現.  唔通出現場馬就係做義工咩?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-7 04:19 PM 發表 查看引用來源

我從你用數據取馬都知道你係以往績取馬, 係同賠率一啲關係都扯不上的. 何妨你早水啲馬都係無甚麼根據而寫, 好難令人會跟進同分析為甚麼會是這樣的, 所以有早水不及有現場來得更重要及現實. 所以你永無現場馬出現.  ...
我在香討有出現場的,兩邊一齊出我分身不下,而山仔應該以較多早一兩日刨定馬的馬友多所以在山仔只出早水

況且呢邊現場已有你們幾位座陣

現場與早水係兩個不同的系統,所以選擇有時會好唔一致,不過只要兩者加埋覆蓋的馬同機率不要太多,兩套都可以交出成績

經驗所得現場要比早水好一些

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-7 03:17 PM 發表 查看引用來源

所以睇相就可以證明那一些人是童黨了!

呢位哥哥直係無處不在喎

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-7 12:42 PM 發表 查看引用來源
2010-05-09 (早水)
R1 1量化歡騰 7極速奔馳 9大當家 10進優自在
R2 2艮志騰雲 3電玩時代 5佳運來 9團結一致
R3 2十二馬 3創高峰 9同有友 10東龍陣
R4 3百寶袋 5為善聚樂 9紅磚勇士 13非同凡響
R5 6加州明雋 8華 ...
2010-0509

R1 1量化歡騰 2英之友 7極速奔馳 9大當家
R3 2十二馬 3創高峰 10東龍陣 12威武承傳
R5 6加州明雋 8華麗傳承 11千金不換 13快活一番
R6 4南莊瑞寶 5上浦福滿 11天天精彩 14嘉應風采
R7 2金鷹翱翔 4承你所願 5疾風勁草 8連利福將
R8 2當家猴王 5跳出世界 7萬事叻 11大紅包
R9 1美麗非凡 3信心保證 4駿龍駒 11紅衣優駿
R10 5超新星 6飈驥 7不羈的風 11元朗之星

賽日版調整左兩三匹選擇,供大家參考。

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-9 09:32 AM 發表 查看引用來源

2010-0509

R5 6加州明雋 8華麗傳承  ...
頭場無可能唔要亞拉, 玩吓手屌死無頭馬, 因無狗仔同場幫拖. 狗仔避席有可能都係為亞拉. 英之友同極速現時Q, PQ有進展, 不過呢兩件我都放棄皆因英之友同極速表面同澳洲幫無關.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-9 09:51 AM 發表 查看引用來源

頭場無可能唔要亞拉, 玩吓手屌死無頭馬, 因無狗仔同場幫拖. 狗仔避席有可能都係為亞拉. 英之友同極速現時Q, PQ有進展, 不過呢兩件我都放棄皆因英之友同極速表面同澳洲幫無關. ...

呢場人事又好似散秀秀,兩匹熱門又無乜交收,開是旦一邊都有可能,如陽明食出,埋位果堆馬可能要秤先隻軒轅

跳出世界 好波!

回覆 24#  HG56 的帖子

R5 6加州明雋 8華麗傳承 11千金不換 13快活一番
R6 4南莊瑞寶 5上浦福滿 11天天精彩 14嘉應風采
R7 2金鷹翱翔 4承你所願 5疾風勁草 8連利福將
R8 2當家猴王 5跳出世界 7萬事叻 11大紅包
R9 1美麗非凡 3信心保證 4駿龍駒 11紅衣優駿
R10 5超新星 6飈驥 7不羈的風 11元朗之星