上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0513 R9 幸福老撾 好計 紅粉彩影 活力勇士

收藏  |  訂閱
120  11.4k

名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-9 22:28 發表 查看引用來源

因為鑽飛龍口孖寶下射跳出世界係第三熱門, 37倍. 比金鷹68倍重少. 所以睇飛買飛龍係會中招.  因為隔夜口孖寶射世界得11倍.  所以行星夢射世界隔夜3.7倍應係輸硬, 所以唔睇賠率賭馬都係輸硬.  ...
咁你點解唔揀鑽飛龍呢?
有乜原因,這才是重點?

無你的支持
我條褲一定會殘舊會變癈攔士
你仆埋一邊我支持
行街撞到你亞媽
想死係春毛林
還撚得一手好菜
飯開餸香菜炒苗

我對你的支持盡在每行第二字

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-10 07:27 發表 查看引用來源
無你的支持
我條褲一定會殘舊會變癈攔士
你仆埋一邊我支持
行街撞到你亞媽
想死係春毛林
還撚得一手好菜
飯開餸香菜炒苗

我對你的支持盡在每行第二字 ...
搞乜發脾4?:030:

因為呢條老人家好耐無養馬, 所以我覺得佢個仔暫時係馬圈內無乜地位.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-10 07:36 發表 查看引用來源
因為呢條老人家好耐無養馬, 所以我覺得佢個仔暫時係馬圈內無乜地位.
明白。
要養馬係要有簽的,先有得養?

因為佢無簽又無枱低馬,
所以就算有孖寶賠率,有入場費,都唔會畀佢3甲上名。

名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工. 雖然呢班義工都係同馬會打工, 所以一定唔係正衰公, 唔洗一世褲通窿.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-10 08:46 發表 查看引用來源
HG同我,
都係度向你學習你既人事科,
你有乜心得,都可以發表,
我哋講錯乜都可照炳,無乜所謂。。。

附件

原來班周仔有一段時間跟隨姚本輝, 所以有朝一日再上老妖馬就要留意一吓了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆