上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0506 山仔有度好, 就係一個月前的帖只要係主題內揾, 一野就揾得到.

收藏  |  訂閱
103  10.8k

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 17:33 發表 查看引用來源

賭馬仔, 係山仔日日都有人出貼士, 唔係那些樓主不是做緊義工, 只有你一個人唔係義工. 因為你唔會貼馬喎!
唔知你講乜...

佢哋係咪外判的打手, 我唔知...

不過,
我係一等良民, 賽馬係我的愛好/嗜好,

賭馬,
係另一回事...
我現時視賭馬為投資,
爭取風險之下的回報最大化 ...

我想賣貼士, 係基於命中率,
相信市場機制,
因為無命中率, 會被市場淘汰...

例子, 即你口中的LEO, 豬到要走佬....
如果我無命中率, 我一樣都要走佬...同一道理!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 17:33 發表 查看引用來源

賭馬仔, 係山仔日日都有人出貼士, 唔係那些樓主不是做緊義工, 只有你一個人唔係義工. 因為你唔會貼馬喎!
我與官方, 外圍,
完全沒有任何直接, 或間接, 或轉折, 或隱含...的利益輸送...

引用:

我會諗,
其他樓主, 可能收受了一些利益, 受命推廣賭馬!

或純粹借論壇的平台,
發放一些資訊, 為自己的一些生意或利益而努力...

你覺得我想賣貼士, 要點做先, 有人相信...

不斷出高質或必中貼士, 幫人贏錢?
咁佢哋用我的心水, 一路贏又一路唔幫襯...

我咪浪費心機?

名家專欄都係一班義工組成架! 係義無反顧的一班義工.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 19:19 發表 查看引用來源
佢哋有受薪啊...
有稿費收, 有利益收入的...

你唔好話你都係受薪啊?
咁就侮辱了[ 義工 ]的尊貴稱呼

附件

01015 May. 04 19.36.jpg (235.46 KB)

01015 May. 04 19.36.jpg

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 19:53 發表 查看引用來源
希望你明白, 我口中的 [ 義工的定義 ]....:030:

附件

01019 May. 04 20.07.jpg (93.36 KB)

01019 May. 04 20.07.jpg

附件

馬前課之預測一
被條女電靚梗係好赤啦(赤電神駒)
一旺無衰保你榮耀大地(追風驥足)
飛到馬到一定唔會頭暈(飛雲騅)
皇庭浩瀚深度無得好頂(帝豪寶駒)

馬前課之預測二

唔係掃屎忽係掃管笏(醉醒神)
遠洋存在一個大陸洲(捉金皇)
最愛馬撚之一班大賊(奪速)
假假地都係一個武林(發財福星)

矮兄,見收衫何老良都好似想整返場,唔知你點睇,同埋頭尾場有冇同魅力埋下Q機會大唔大?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆