上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0509 R10 威進駒 飈驥 不羈的風 廣陵王

收藏  |  訂閱
70  9.5k

認真估唔到粒波士可以夫卜? 唔通比亞摩睇得起.

認真估唔到粒波士可以夫卜? 唔通狗仔怕咗巴西兩條友仔

如當家猴王能勝出的話, 有一百萬收入, 但係狗仔騎開都唔上, 唔明?

田雞: 老細, 你件貨為甚麼唔揾我上呀? 你唔怕比老苗條靚放死喎!
老丘: 田少, 你唔好忘記同場都有隻係產自南非, 所以南非佬都好緊張呢件貨喎! 唔一定係我架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-8 12:56 PM 發表 查看引用來源
田雞: 老細, 你件貨為甚麼唔揾我上呀? 你唔怕比老苗條靚放死喎!
老丘: 田少, 你唔好忘記同場都有隻係產自南非, 所以南非佬都好緊張呢件貨喎! 唔一定係我架! ...
田雞: 老細, 睇落又係喎! 老霍現時養有好多馬都是產自南非, 呢條財路佢唔會唔知啩?

附件

新見習仔啲早飛都唔少😲

引用:
原帖由 路人西 於 2020-5-8 02:27 PM 發表 查看引用來源
新見習仔啲早飛都唔少😲
啲飛係Buy十三少, 唔係Buy班周仔喎!

勢估唔到按地量個梁婆都有馬拉到老妖個倉, 唔係入老霍個倉.

騎王開盤1.25好似唔多, 照計唔會輸啩? 都係多得狗仔所賜喎!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-8 04:51 PM 發表 查看引用來源
騎王開盤1.25好似唔多, 照計唔會輸啩? 都係多得狗仔所賜喎!
賴皮有啲馬賭P好過W:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆