上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0506 山仔有度好, 就係一個月前的帖只要係主題內揾, 一野就揾得到.

收藏  |  訂閱
103  10.8k

引用:
原帖由 Leowonghei 於 2020-5-4 09:13 PM 發表 查看引用來源
矮兄,見收衫何老良都好似想整返場,唔知你點睇,同埋頭尾場有冇同魅力埋下Q機會大唔大?
尾場似係代主會搓大旗, 大盜已交待咗, 雖有東哥堅貨同場照住, 應不敵代主會, 尤其是亞拉上那件.

引用:
原帖由 Leowonghei 於 2020-5-4 09:13 PM 發表 查看引用來源
矮兄,見收衫何老良都好似想整返場,唔知你點睇,同埋頭尾場有冇同魅力埋下Q機會大唔大?
何老良最有機會那件應係盛大光輝, 因為時日無多, 都要上岸.

不過果場我睇緊信和仔,狗仔騎信和d馬好似比較專心,好似之前年年旺

引用:
原帖由 Leowonghei 於 2020-5-4 10:00 PM 發表 查看引用來源
不過果場我睇緊信和仔,狗仔騎信和d馬好似比較專心,好似之前年年旺
我一早以為屎到唔屎上信和仔的馬比較合適一啲. 唔係我認真, 係馬會都認為這一點.

附件

註解 2020-05-04 223045.png (37.51 KB)

註解 2020-05-04 223045.png

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 10:32 PM 發表 查看引用來源

我一早以為屎到唔屎上信和仔的馬比較合適一啲. 唔係我認真, 係馬會都認為這一點.
呢場點都要相信架仔城誠意十足, 因為有老友鬼鬼咁大棚人都唔上.

明白,不過我見迪迪收衫上好多13d馬,所以有遐想諗住老何同佢都有飯開

引用:
原帖由 Leowonghei 於 2020-5-4 11:00 PM 發表 查看引用來源
明白,不過我見迪迪收衫上好多13d馬,所以有遐想諗住老何同佢都有飯開
我覺得狄狄仔那件獨角寶寶有啲機, 雖然亞高好少揾佢騎, 但唔代表唔想去馬. 高韋都係南非幫, 都可以冧一冧狄狄仔啲馬, 雖然近排同肥仔葉行得好埋. 所以博愛友威同及時行樂就兩師兄弟一Q而回. 所以賭一場馬, 個腦一定要轉數快才掂, 所以死牛係唔應賭馬喎!

老高: 蘇哥仔, 將來有朝何老良唔要你, 你可以埋我堆呀!
蘇哥: 老細, 你唔會騙我嗎?

附件

周日我都買左博愛win,同埋拖q,當然搵佢呢排搵最多嘅老賀同迪仔,中要及時又有腳影,唔會比狗會抽秤

如果佢地,我諗到上季贏1000m,合作愉快

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆