上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0509 R10 威進駒 飈驥 不羈的風 廣陵王

收藏  |  訂閱
70  9.5k

引用:
原帖由 路人西 於 2020-5-8 05:10 PM 發表 查看引用來源

賴皮有啲馬賭P好過W:025:
最怕佢有啲馬連P都無喎! 不如冧冧拉啲W都有著數.

R1 量化歡騰 春風得意 軒轅齊飛 陽明亮亮

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-8 05:17 PM 發表 查看引用來源  
最怕佢有啲馬連P都無喎! 不如冧冧拉啲W都有著數.  
3,4,9,10場賭拉叔w穩陣?

引用:
原帖由 gooder123 於 2020-5-8 10:26 PM 發表 查看引用來源

3,4,9,10場賭拉叔w穩陣?
如連住一口孖寶那有穏陣道理. 因孖寶大多數會有人投注亞拉孖寶架! 唔會好多咗.

以往例新官新仔都好開齋必定係冷門, 這是定律, 所以班周仔雖有重飛, 應唔可以破例. 不過有人會代班周仔交入場費都可以.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-8 12:56 PM 發表 查看引用來源
田雞: 老細, 你件貨為甚麼唔揾我上呀? 你唔怕比老苗條靚放死喎!
老丘: 田少, 你唔好忘記同場都有隻係產自南非, 所以南非佬都好緊張呢件貨喎! 唔一定係我架! ...
這位老丘真的老了很多,旅英旅英旅居英國..馬名亦不是求其改喎

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-8 12:56 PM 發表 查看引用來源
田雞: 老細, 你件貨為甚麼唔揾我上呀? 你唔怕比老苗條靚放死喎!
老丘: 田少, 你唔好忘記同場都有隻係產自南非, 所以南非佬都好緊張呢件貨喎! 唔一定係我架! ...
大師是指同場老霍另一件還是13少果件?

引用:
原帖由 LC-hhk 於 2020-5-9 10:12 AM 發表 查看引用來源

大師是指同場老霍另一件還是13少果件?
係團結一致.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-8 06:04 PM 發表 查看引用來源
R1 量化歡騰 春風得意 軒轅齊飛 陽明亮亮
一有飛就掂, 圍頭佬開咗個頭.

可以講下 今日圍頭佬有邊隻嗎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆