上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0506 山仔有度好, 就係一個月前的帖只要係主題內揾, 一野就揾得到.

收藏  |  訂閱
103  10.8k

引用:
原帖由 Leowonghei 於 2020-5-5 12:35 AM 發表 查看引用來源
如果佢地,我諗到上季贏1000m,合作愉快
蘇哥騎霸勝都好, 可以為狗哥開路, 玩吓手埋狗哥身邊埋Q都幾美滿, 其實狗哥都可以上霸勝, 不過同盟應好一啲喎!

太威陽陽如能勝出的話, 有一百萬特別獎喎! 所以都係大馬主, 各方應比吓面啩? 尤其是何老良.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-5 07:57 AM 發表 查看引用來源
太威陽陽如能勝出的話, 有一百萬特別獎喎! 所以都係大馬主, 各方應比吓面啩? 尤其是何老良.
華哥都有馬養係老妖處, 呢口孖寶會否成事實呢? 呢四個都係馬場勇士, 可以路路通架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-5 08:00 AM 發表 查看引用來源

華哥都有馬養係老妖處, 呢口孖寶會否成事實呢? 呢四個都係馬場勇士, 可以路路通架!
以前馬房都有四個勇士, 不過走咗兩個, 不過多番個十三少, 現時都係有四個馬場勇士.

附件

黐下開心影下相都可以威威

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-5 09:50 AM 發表 查看引用來源
[attach]12193802[/attach]

吉金寶可以以大冷門埋到位應開心過好玩, 不過唔係由屎到唔屎埋位, 係梁仔喎! 所以吉金寶才會這麼冷.

引用:
原帖由 HG56 於 2020-5-5 09:50 AM 發表 查看引用來源
[attach]12193802[/attach]

今次馬主們又同場, 是否可以一齊玩一玩呢? 唔知何老良有無份參與呢?

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 09:30 PM 發表 查看引用來源

尾場似係代主會搓大旗, 大盜已交待咗, 雖有東哥堅貨同場照住, 應不敵代主會, 尤其是亞拉上那件.
大盗是指?

引用:
原帖由 LC-hhk 於 2020-5-5 11:03 AM 發表 查看引用來源

大盗是指?
咸濕大盜與女共舞. 雖然有人話我係大盜細佬, 不過我雖喜歡色情, 但都係一個正人君子嚟架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-5 10:09 AM 發表 查看引用來源

今次馬主們又同場, 是否可以一齊玩一玩呢? 唔知何老良有無份參與呢?
呢班馬主們同場, 都唔少得過一位馬主呀! 爭取頭馬都唔少得佢喎!

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆