上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0513 R9 幸福老撾 好計 紅粉彩影 活力勇士

收藏  |  訂閱
120  11.4k

波仔符碌都有二場W進賬, 今次賀年都係夫卜, 應有頭馬進賬才對. 不過應係冷馬才合邏輯.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-11 05:36 AM 發表 查看引用來源

照睇亞拉係被飛, 皆因廣陵王又無頭馬喎!
我仲以為吉金寶換雷神,係心急想交代,成日都有飛博失左😂😂

引用:
原帖由 LC-hhk 於 2020-5-11 10:10 AM 發表 查看引用來源

我仲以為吉金寶換雷神,係心急想交代,成日都有飛博失左😂😂
勞動創造都係狗仔贏過, 佢都唔上吉金寶, 賀年都唔揾, 事必有因. 如拉哥棄架仔城而就吉金寶成熱門就要小心. 因為拉哥同東哥近期合作非常緊密.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-11 10:26 AM 發表 查看引用來源

勞動創造都係狗仔贏過, 佢都唔上吉金寶, 賀年都唔揾, 事必有因. 如拉哥棄架仔城而就吉金寶成熱門就要小心. 因為拉哥同東哥近期合作非常緊密.
不過一講開架仔城, 佢啲貨唔係全部架仔來貨, 網購全部都向亞爺入貨, 有時都有著數過淘寶, 起碼唔洗運費, 可以真接係店中取貨. 有時都方便過王為機O2O喎!

睇吓呢場馬就知道吉金寶勝算有幾高?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-11 10:45 AM 發表 查看引用來源
睇吓呢場馬就知道吉金寶勝算有幾高?
呢場我飛狗仔,點知佢全晚食左春藥咁,自己買2-5,7諗住何良同老苗會再整多條Q🤦🏼‍♂️

引用:
原帖由 LC-hhk 於 2020-5-11 10:52 AM 發表 查看引用來源

呢場我飛狗仔,點知佢全晚食左春藥咁,自己買2-5,7諗住何良同老苗會再整多條Q🤦🏼‍♂️
呢一場照計紅粉以1.39.16住績都輸得, 係勢唔不到. 應好多人會中招.

勢估唔到茶餐廳老板都可以做馬主, 唔通佢沖啲奶茶有嗎啡咩? 生意淡簿不離賭博, 周三晚就有馬上陣, 同佢老友都有馬上陣, 會否齊齊過堂, 係佛門中過堂解食飯, 唔係法庭解提堂. 有咁啱又係出自同一馬房喎!

附件

矮兄,是邊間茶記?

引用:
原帖由 469129 於 2020-5-11 04:15 PM 發表 查看引用來源
矮兄,是邊間茶記?
係瀝源邨恆園茶餐廳, 你唔係想要嗎啡嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆