性生活

收藏  |  訂閱
25  3.2k

性生活

我女朋友對性行為非常冷淡又不大興趣, 所以對我嚟講都幾痛苦。我唔知點可以解決這個問題?

女人一般對性慾都比較低.
咁你地幾耐攪一次?

引用:
原帖由 無盡默默的盡頭 於 2019-11-1 09:19 PM 發表 查看引用來源
咁你地幾耐攪一次?
around 1個月

引用:
原帖由 無盡默默的盡頭 於 2019-11-1 09:19 PM 發表 查看引用來源
咁你地幾耐攪一次?
每次做都係好快完成。佢唔鐘意太多前奏

引用:
原帖由 水清沙幼 於 2019-11-1 09:26 PM 發表 查看引用來源

每次做都係好快完成。佢唔鐘意太多前奏
有冇刺激佢陰蒂,幫佢口交,用震旦雙管齊下,用過冇效?可能佢有心理問題或不快經歴,同佢坦承溝通,好過收收埋埋

引用:
原帖由 文式風 於 2019-11-1 10:06 PM 發表 查看引用來源

有冇刺激佢陰蒂,幫佢口交,用震旦雙管齊下,用過冇效?可能佢有心理問題或不快經歴,同佢坦承溝通,好過收收埋埋
我用舌舔佢肚及腰又話痕, 舔大脾又話痕, 耳背又話痴口水。所以我同佢在性方面好唔掂。其他生活上事情冇問題喎。

引用:
原帖由 水清沙幼 於 2019-11-1 10:08 PM 發表 查看引用來源

我用舌舔佢肚及腰又話痕, 舔大脾又話痕, 耳背又話痴口水。所以我同佢在性方面好唔掂。其他生活上事情冇問題喎。
借醉行兇,事前飲點酒,趁佢半醉,慢慢挑𢭃,引導佢,其實你同佢做果陣,真係亳無反應

引用:
原帖由 文式風 於 2019-11-1 10:17 PM 發表 查看引用來源

借醉行兇,事前飲點酒,趁佢半醉,慢慢挑𢭃,引導佢,其實你同佢做果陣,真係亳無反應
咁又唔係喎!我篤更佢果時聽得出堅大聲淫叫呀

有女性很懂享受性愛,但亦有女性覺得性愛是例行公事,沒有理解要與伴侶配合有事半功倍之效,樓主你如果嘗試過與你女友改變過方式但在性方面仍沒有顯著的分別,你只有2個方案

1)接受現況

2)分手,但如果生活上所有的事也與你配合得天依無蓬的話,你就要想清楚自己能否改變去配合返佢喇。

引用:
原帖由 EYEYEY 於 2019-11-1 11:45 PM 發表 查看引用來源
有女性很懂享受性愛,但亦有女性覺得性愛是例行公事,沒有理解要與伴侶配合有事半功倍之效,樓主你如果嘗試過與你女友改變過方式但在性方面仍沒有顯著的分別,你只有2個方案

1)接受現況

2)分手,但如果生活上所有的事也與你配合得天依無蓬的話,你就要想清楚自己能否改變去配合返佢喇。 ...
一定唔會分手。性需要可以自己諗方法搞掂嘅。我講出來想呻下。

前往最後回覆