上一頁下一頁
發新話題

矮佬之道0506 山仔有度好, 就係一個月前的帖只要係主題內揾, 一野就揾得到.

收藏  |  訂閱
103  10.8k

矮佬之道0506 山仔有度好, 就係一個月前的帖只要係主題內揾, 一野就揾得到.

矮佬之道0506 十三少全日全炒, 希望周三一定唔洗炒!

矮佬之道0503
Tips provided on site
R2 八進 君悅灣 友盈有款 喜氣綿綿
R4 都柏名駒 揚名聲 旗袍老細 戰熊三千
R5 忠心美麗 風雨駒 添勝仗 活力爵士
R6 歡樂一生 喜勁驥 超然 威風駿馬
R7 有得精彩 博愛友威 及時行樂 小福將
R8 福多寶 安承 關鍵時機 神龍駒
R9 騰龍超影 得益良多 叻叻精彩 生生勝勝
R10 帖木兒 銀紙 軍力勁 飛天劍
R11 競技勇士 美麗精神 至尊高陞 綠尚飛馳

附件

R1 betting.png (16.08 KB)

R1 betting.png

矮佬之道0506
馬前課之預測一
被條女電靚梗係好赤啦
一旺無衰保你榮耀大地
飛到馬到一定唔會頭暈
皇庭浩瀚深度無得好頂

馬前課之預測二
唔係掃屎忽係掃管笏
遠洋存在一個大陸洲
最愛馬撚之一班大賊
假假地都係一個武林

呢兩條友仔入咗馬會高層後, 同時加入埋馬會團體馬後, 即時有馬贏! 所以係馬場內唔一定要話係有造馬, 所以銀紙贏馬大石件貨都會埋位, 皆因大石個老細係馬會副主直. 所以有呢兩條雙王黃可以唱到行.

附件

老陳: 亞石, 將來條大奸鳩退役, 我當正後你有排威呀!
大石: 老細, 所以你兩條靚隻馬食得出, 我隻好友益都可以埋位, 所以好多人以為係飛天劍會郁手添! 我同你都係天地同心架!
老陳: 亞石, 你哋都好厲害喎! 明知老苗會一路順風, 你梗係話比你條女聽, 所以叫熱門馬雙天至尊埋位, 同主馬管之星交待咗還未夠呀!
大石: 老細, 呢件雙天至尊雖然團體叫熱門, 不過唔一定會熱食呀?

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 07:10 AM 發表 查看引用來源
大石: 老細, 所以你兩條靚隻馬食得出, 我隻好友益都可以埋位, 所以好多人以為係飛天劍會郁手添! 我同你都係天地同心架!
老陳: 亞石, 你哋都好厲害喎! 明知老苗 ...
大石: 老細, 一路順風雙天至尊都唔係好威, 最威都係小福將亞沈比跳船菜上都係最精彩, 皆因我師弟那件歡心食得出, 埋位那件係DC件貨同蝦片仔才是再精彩. 皆因蝦片仔個老細老賀有柯打在手.

PS: 所以金主們, 馬會銅人, 中介人同講馬佬都係蛇鼠一窩嚟架! 賭馬想賭贏係要場場計, 場場度最好都係睇埋當日走勢架!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-4 07:10 AM 發表 查看引用來源
老陳: 亞石, 你哋都好厲害喎! 明知老苗 ...
飛天劍到即場時回到差唔多8倍,唔似潘狗飛,之後臨開跑先至大衆落飛到4倍幾,感覺上唔似様😏

[quote]原帖由 路人西 於 2020-5-4 09:55 AM 發表 查看引用來源

飛天劍到即場時回到差唔多8倍,唔似潘狗飛,之後臨開跑先至大衆落飛到4倍幾,感覺上唔似様😏 [/quote
所以話中乘勢頭馬都無用, 因為條Q一定唔會中, 同樣會輸錢喎! 同中銀紙頭馬就唔同, 皆因中得銀紙中到夢幻人生條Q一啲應唔難, 因為人生臨閘前重有Q飛.

r3 赤水機會如何?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆