上一頁下一頁
發新話題

重口味日本仔 p14,18,19,23,29,35,37,41,50,62,74(被安排的3p)

收藏  |  訂閱
1.2k  307.6k

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-10 01:25 AM 發表 查看引用來源

係呀, 仲要係街打
要妳著超短裙唔著底褲狗仔式趴喺地下,趷高個賤籮,俾人睇哂個閪同籮柚,眾目睽睽咁一下一下咁俾人打

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-9 10:52 PM 發表 查看引用來源
睇完覺得自己有D SM底, 我想被人打PAT PAT, 粗暴對待呀~ 諗下都興奮
好想又打又揸您個賤pat, 打得愈大力,揸得出力D,好快你會西濕,再狗仔插爆你,打揸插一齊黎

引用:
原帖由 Amanda_Fu 於 2015-9-9 16:36 發表 查看引用來源

打PAT PAT會打上癮
咁咪試下,哈哈

好想知妳船p食左幾多精

回覆 1087# 的帖子

用手定拍?

回覆 1079# 的帖子

凌晨兩點,着到會俾人就地正法強姦咁性感,由老蘭個條斜路來回行一轉,睇下有幾多男人視姦同咸濕你。

再要係條路度勾引三個完全唔識既男人即刻跟你走4P:smile_o10:

引用:
原帖由 degree06 於 2015-9-10 01:27 AM 發表 查看引用來源
有人望住咁打:smile_14:
果次晚上留連公園, 坐係公園長椅, 位置冇幾遠有板仔, 有老伯食花生飲啤酒.
我記得果時穿白色緊身T+MINI牛仔裙, 走的時候佢先起身想拖我行, 但我諗歪歪, 我起身轉身彎低身兩隻手扶住椅背頂, 頂起個PATPAT, 佢望到我底底若隱若現, 我用眼神色誘佢, 叫佢個名, 佢行埋黎問我想點, 我扭扭個PATPAT, 佢一野打埋黎, 佢打中左D位, 好好痛但好HIGH, 我叫得好大聲, 夜深人靜我立即變左全場目光, 我仲拎其中一隻手係我PATPAT上摸摸打圈自我安慰, 而佢拎左我手袋就一技箭咁走左, 我追上去同佢講好痛, 佢攬緊我夾我走, 佢問我咩感覺, 我話好正, 行行下就濕左嚕.

引用:
原帖由 離火 於 2015-9-9 11:26 PM 發表 查看引用來源

哈哈
搵個機會咪又俾人打下試試~
未遇到下一個

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2015-9-10 01:33 AM 發表 查看引用來源

要妳著超短裙唔著底褲狗仔式趴喺地下,趷高個賤籮,俾人睇哂個閪同籮柚,眾目睽睽咁一下一下咁俾人打

我呢一刻接受唔到囉:smile_39:

引用:
原帖由 chakchakleung 於 2015-9-10 01:39 AM 發表 查看引用來源

好想又打又揸您個賤pat, 打得愈大力,揸得出力D,好快你會西濕,再狗仔插爆你,打揸插一齊黎

YOU KNOW WHAT? PERFECT~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆