上一頁下一頁
發新話題

重口味日本仔 p14,18,19,23,29,35,37,41,50,62,74(被安排的3p)

收藏  |  訂閱
1.2k  307.6k

引用:
原帖由 綜合格鬥家 於 2015-5-25 03:48 AM 發表 查看引用來源
師姐有無試過3個洞都塞晒 ?? 其實係香港真係難D 搵到岩玩的人!
如果撞師姐呢類女人 真係精盡人亡
梗係有試過3洞齊塞啦,仲比佢地射到成身同面都係精添,每次諗起都濕

好正。。。等待更新

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-5-27 11:18 PM 發表 查看引用來源

梗係有試過3洞齊塞啦,仲比佢地射到成身同面都係精添,每次諗起都濕

我同以前條女玩過3p同多p,好中意睇住佢系我面前俾人屌,射到成身精,感覺好淫,好有視覺衝擊力

引用:
原帖由 licklickson 於 2015-5-25 11:52 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 2sexydance 於 2015-5-25 10:52 PM 發表 https://www.188channel.com/images/common/back.gif

試過一個來自東歐嘅鬼佬,佢一除褲真係比佢嚇親,佢每插一陣我就要叫停,冇可能入得哂,其實佢幾慘.. ...
唔high呀,唔係大就一定high架,心理好重要,我enjoy唔到因為真係好驚比佢插爆呀....不過就好難忘囉

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-5-28 09:32 AM 發表 查看引用來源

唔high呀,唔係大就一定high架,心理好重要,我enjoy唔到因為真係好驚比佢插爆呀....不過就好難忘囉

咁驚情況,當時一定係想快啲完。

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-5-28 09:40 AM 發表 查看引用來源
咁驚情況,當時一定係想快啲完。
係呀,最後佢自己用手出,顏射我咋

引用:
原帖由 hookcele 於 2015-5-26 08:23 PM 發表 查看引用來源
我識人導尿和拳交都有玩

拳交我都接受唔到...

引用:
原帖由 2sexydance 於 2015-5-28 10:02 AM 發表 查看引用來源

係呀,最後佢自己用手出,顏射我咋

你有冇到喉唔到肺的感覺:smile_o10:

引用:
原帖由 biller123456 於 2015-5-27 04:12 PM 發表 查看引用來源

好似你比插你慘D喔:smile_13:
其實都係,不過我亦好在意男方享唔享受嘅

引用:
原帖由 lovegary123 於 2015-5-28 10:04 AM 發表 查看引用來源
你有冇到喉唔到肺的感覺:smile_o10:
唔會呀,當時只係識驚,冇諗其他野啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆