上一頁下一頁
發新話題

回味那些年的豔遇(update 18/8 : P11#157)新篇

收藏  |  訂閱
161  58.2k

加油樓主
好青春既感覺,得意可愛
等你update

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2016-6-7 02:10 PM 發表 查看引用來源
加油樓主
好青春既感覺,得意可愛
等你update

你頭像夠吸引啦:smile_o01:

引用:
原帖由 hangkachen 於 2016-6-7 02:41 PM 發表 查看引用來源

你頭像夠吸引啦:smile_o01:
你個用戶名都好搞笑呀

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2016-6-7 03:01 PM 發表 查看引用來源

你個用戶名都好搞笑呀

頭像唔得意就用名比你注意下:smile_o05:

姐姐特徵

講返姐姐先,佢係做某化妝品牌嘅sales黎
所以化妝就一定有少少心得
髮型上佢係右側分界,紮馬尾,
黑黑地啡啡地色頭髮咁
佢唯一美中不足嘅係,佢腰都真係唔幼
34D cup椒乳
26,7左右腰(個時借d意度下佢條腰比佢打)
36巨躉(我最鐘意啪佢個蘿)

樣就真係一般,眼唔大,但雙眼皮,咀唇嘅話都係算叫厚個種
個時晤知唇厚原來同睇相講得有關係

上唇主情
下唇主慾,性慾個慾

形容住咁多先,夜啲再update

厚咀唇,大陰唇,係咪?

故事 1 ... 我破處篇 part.6

講返之前比姐姐拎遙控既時候責一責我個陣,
我自己唔知邊到黎一股既勇氣,一野咀左落去姐姐個咀到...
當然我上身責住姐姐個上身....
咁大個仔...連女都未扑過既我....我下面扯到行一行....
個時我咀到之後,仲好猴禽地伸條利去姐姐個口到打車輪...
但我亦都估唔到姐姐會配合我又伸條利去我個咀到..
個時亦都怕姐姐反抗...我用上身壓住佢之餘,我右手都捉實佢左手既手腕..
但見姐姐無反抗.我好放心咁同佢打車輪,打左分幾鐘左右...
而我隻手都好唔安份咁一野渣上我人生上第一次既渣波....
點知一渣上手...入面乜都無戴...(果然真係乜都無戴)
之後我停左...

我: 咦....你無戴既...你唔會係特登唔戴架
E: 唔....我0係屋企係咁架啦
我: 而家我真係做左出黎...你唔怕..?
E: 咁你而家都做左啦,有咩野怕喎
我: ....
E: ...(有些少情深深既眼神望住我)

之後我諗住將個頭再哄埋姐姐到再咀既時候...
姐姐原來都怕比人見到...

E: 我地咁樣怕比隔離屋人見到架...
隨即就連個少少既窗簾都拉埋落黎...
個陣時,間屋真係除左出面既光之外,
霎時屋內變得暗左起黎...之後我地就繼續打車輪....
個時0係梳化,我同姐姐打車輪打到連個張被都踢開左落地下
之後我一邊咀,一邊搓佢個大波波....發現..姐姐個LIN頭都有大概1蚊銀咁大...
仲要淺淺地啡色...個時姐姐比我邊啜,佢又邊叫...到啜到LIN頭既時候...
個LIN頭係硬同突起左...(按而家個講法係扯LIN旗)
我個時乜都無諗係咁啜.係咁舐....
到我左手一游落姐姐下身既時候...姐姐突然間喝住!!

part.6 完

引用:
原帖由 amazingguyys 於 2016-6-7 11:40 PM 發表 查看引用來源
故事 1 ... 我破處篇 part.6

講返之前比姐姐拎遙控既時候責一責我個陣,
我自己唔知邊到黎一股既勇氣,一野咀左落去姐姐個咀到...
當然我上身責住姐姐個上身....
咁大個仔...連女都未扑過既我....我下面扯到行 ...
哈哈,喝住帶套?,快d寫埋呀師兄

引用:
原帖由 yosenki 於 2016-6-7 11:51 PM 發表 查看引用來源

哈哈,喝住帶套?,快d寫埋呀師兄

如你所料,等陣講埋當時情況

引用:
原帖由 amazingguyys 於 2016-6-7 11:55 PM 發表 查看引用來源

如你所料,等陣講埋當時情況
哈哈, 我等埋你段野我,thanks

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆