上一頁下一頁
發新話題

回味那些年的豔遇(update 18/8 : P11#157)新篇

收藏  |  訂閱
161  57.9k

引用:
原帖由 yosenki 於 2016-6-8 12:13 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 我等埋你段野我,thanks

我等埋你段野先

故事 1 ... 我破處篇 part.7

姐姐當時喝住我講話

E: 個到唔得住呀~(有啲唔比但少少嗲嘅語氣)
我: 我用手摸咋喎

之後我就隔住姐姐條短褲係咁上下上下掃同捽
姐姐佢又叫得淫(個時對於我新手黎講真係叫淫)
捽捽下我索性將佢條短褲抆落黎。。
嘩。。一條有帶住花紋邊嘅黑色un un喺我眼前
之後我亦都喺同樣位置到上下上下咁捽。。。
本身條un比我之前捽濕左,而家又再捽。。。

E: 哎~濕哂啦唔好再整啦
我: 下。。咁唔整濕,我點吉妳姐
E: 邊個話比你吉喎
我: (我奸笑左一下)咁唔濕乾爭爭入咩。。
E: 無套唔入得呀下(帶住命令我嘅語氣講)

Part.7 完

頂唔順,今晚寫住咁多先,訓覺

引用:
原帖由 amazingguyys 於 2016-6-8 12:38 AM 發表 查看引用來源
寫得咁短,肯定寫寫下頂唔住

引用:
原帖由 amazingguyys 於 2016-6-8 12:38 AM 發表 查看引用來源
咪瞓啦,C兄,等你update呀!

好精彩,令我好期待。

故事 1 ... 我破處篇 part.8

真係唔知做乜咁聽佢話,話停就停
無套唔比入。。。
嗰時我條野又硬磞磞。。。
於是乎我將條硬到無得再硬嘅JJ
用下身挨落姐姐個下身到
比佢感受下有幾硬

我: 好啦,我唔會射入去亂黎,好唔好
E: 唔得!
我: 妳睇下攪到我咁。。。好辛苦呀
E: 一定要用套呀下(仲好堅持)

個時嘅我,J又硬,個袋又好辛苦唔知做乜事個位好似戚住扯住,龜頭個位又流左少少野濕濕地
姐姐見到咁。。。解左我條褲嘅鈕
我除左我條褲,比佢見到我碌野硬磞磞嘅場面
見隔住條褲用手心上下咁摸我JJ

E: 又真係幾硬下喎
我: (我隨即哄埋姐姐條頸到咀)
E: 耶~(當時姐姐雙手已經"cool"住我條頸
我: 黎啦(乘機連人帶J責住佢)
E: 唔得咯乜咁曳架你
我: 下。。(無奈咁停左訓左喺姐姐條頸到)
E: .....(諗左一陣)
E: 無套唔得呀,至多用手啦
我: ...好啦。。。(扮無奈,無得選擇下乜撚都話好架啦)

Part.8完

快D update:smile_o06:

即刻9秒9落街買啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆