上一頁下一頁
發新話題

搞同事屋企隔離屋個印傭 - 已寫哂 #1, #2, #13

收藏  |  訂閱
95  30.9k

支持,支持,我想睇樓主詳盡事後包膠。

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2016-8-5 11:40 PM 發表 查看引用來源
加油,支持一下。

印尼女孩,都幾吸引㗎。

:smile_o12:     :smile_o12:     :smile_o12:
多謝大哥,真係無得頂呀

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2016-8-6 12:29 AM 發表 查看引用來源
支持,支持,我想睇樓主詳盡事後包膠。
多謝,多謝,今晚已經唔出街好努力寫緊

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2016-8-5 23:09 發表 查看引用來源

唔好意思, 我自己上到都唔知 part 幾打 part 幾, 不如用 。 。。。 。。 分隔好唔好呀
好,總之唔難搵就得,好窄3次方,真係笑咗,好生動!印尼妹皮膚真係偏黑,佢地冇體味咩?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-8-6 01:04 AM 發表 查看引用來源
好,總之唔難搵就得,好窄3次方,真係笑咗,好生動!印尼妹皮膚真係偏黑,佢地冇體味咩?
無, 只有沖完涼既簡液味

呢度d人最like詳盡動作,同埋相睇

引用:
原帖由 Gcmms 於 2016-8-6 06:14 AM 發表 查看引用來源
呢度d人最like詳盡動作,同埋相睇
其實我係覺得自己好長氣, 而唔係詳細, 我終於成工上到圖了

樓主加油啊,期待你更新......本來我對印印既印象都不太好,但睇很多各師兄文章都心思思想一試,但都唔識從何入手.........同埋希望版主可畀多D支持同時間,給予有心同埋無私奉獻既師兄,得以引人既文章發展下去,謝謝:smile_04: :smile_04: :smile_04:

日後會唔會同d同事玩3p先?!印印我都試過,真係好放好淫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆