上一頁下一頁
發新話題

痛愛的玫瑰 成長。綻放。凋謝 -- (十) 光芒! 永恆的照亮! -- 劇終

收藏  |  訂閱
56  4.6k

引用:
原帖由 Sextastic4Fun 於 2016-9-24 05:31 PM 發表 查看引用來源
真係星期六岀晒
好波!
哼 :smile_34: 咪當我花瓶

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-9-24 05:39 PM 發表 查看引用來源
下一世, 小奴仍會每天到這個海灘的石頭上, 拿住紅色玫瑰花作為標記
我們不見不散.....

:smile_30::smile_30:

但係如果下一世做o左麻甩佬呢?
哈哈,講到似胎記!一定認到。

如果你做咗麻甩,咁可能主人變咗女王,你做兵。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2016-9-24 06:01 PM 發表 查看引用來源

哈哈,講到似胎記!一定認到。

如果你做咗麻甩,咁可能主人變咗女王,你做兵。
....... 咁點好呢...?

"微臣o係海灘, 抽住紅色萬寶路等你?" :smile_30:

而家要同主人開始露台營火晚會! 夜d 如果返屋企再度過! :smile_o07:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-9-24 05:42 PM 發表 查看引用來源

咪侮辱o左人家d 心血, 雖然係三日貨仔, 得十個chapter, 諗爆頭o架!!
有d o野都係停留o係字面上, 感覺好d, 出語音會cheap o左
雖然本身都唔係好expensive :smile_30:
出文好傷腦筋,我明白概

好swwet但好傷感

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-9-24 06:05 PM 發表 查看引用來源
....... 咁點好呢...?

"微臣o係海灘, 抽住紅色萬寶路等你?" :smile_30:

而家要同主人開始露台營火晚會! 夜d 如果返屋企再度過! :smile_o07:
Stella 發夢都諗唔到自己會變男人,所以她回望著沙灘內倒臥的身軀,念著,
“下一世, 小奴仍會每天到這個海灘的石頭上, 拿住紅色玫瑰花作為標記
我們不見不散.....”

Simon呢? 神推鬼㧬遇上交通意外,在嚥下最後一口氣前,想著,
“下一世,下一世我一定找到你...”
...
喝了孟婆湯,是否真的就忘了前世今生? 為什麼有時去到一個地方,明明未去過,但就似層相識;為什麼有一些人,明明不認識,但一見到就有無窮的吸引力...?
...
你今晚和主人開營火晚會,都唔荒會返屋企... 週末愉快。哈哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2016-9-24 09:20 PM 發表 查看引用來源

Stella 發夢都諗唔到自己會變男人,所以她回望著沙灘內倒臥的身軀,念著,
“下一世, 小奴仍會每天到這個海灘的石頭上, 拿住紅色玫瑰花作為標記
我們不見不散.....”

Simon呢? 神推鬼㧬遇上交通意外, ...
嘩.... 講到好似要出續集咁 :smile_30: 真係有少少衝動, 不過唔啦..
寫悲情小說好傷身, 尋日成日都好似想喊想喊咁, 有種好似要分手o既感覺 :smile_13:

不過主人真係好厲害, 我開比佢睇, 睇到第三回 "我還可以活下去嗎" 果度已經問我之後係咪有事發生, 女主角要死!
話我d 動靜瞞唔過佢喎 :smile_45: d 伏筆留得太多太明顯, 久唔久就提住無o左simon 佢都唔想生存咁
可能男人角度睇呢d 太肉麻啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-9-25 10:18 AM 發表 查看引用來源
嘩.... 講到好似要出續集咁 :smile_30: 真係有少少衝動, 不過唔啦..
寫悲情小說好傷身, 尋日成日都好似想喊想喊咁, 有種好似要分手o既感覺 :smile_13:

不過主人真係好厲害, 我開比佢睇, 睇到第三回 "我 ...
冇續集睇,冇辦法啦,哈哈。

週末愉快。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2016-9-25 10:46 AM 發表 查看引用來源

冇續集睇,冇辦法啦,哈哈。

週末愉快。
又唔一定o既, o岩o岩搭車返屋企都諗到d 野,
不過你地班友都無乜反應, 人地唔知寫唔寫好囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-9-25 06:39 PM 發表 查看引用來源
又唔一定o既, o岩o岩搭車返屋企都諗到d 野,
不過你地班友都無乜反應, 人地唔知寫唔寫好囉
哈哈,呢邊睇圖多過睇字… 情色文學嗰邊好少少吧。

那邊文迪,鋒馬,可可等等都會睇啊。不過嗰邊啲人冇上得咁密,一星期一篇效果會好啲。十篇夠出二個月了。

我其實奇怪點解呢篇唔出嗰邊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆