上一頁下一頁
發新話題

乖乖女都會背叛男友 updated #60

收藏  |  訂閱
82  49.2k

引用:
原帖由 hobun66 於 2016-5-24 04:11 PM 發表 查看引用來源
人就係咁...總知出左外國, 做咩都會大膽左, 顧慮又少左....正呀
宜家我都信,地方大又冇熟人。

引用:
原帖由 光棍霸主 於 2016-5-3 08:18 PM 發表 查看引用來源
做女人要夠淫先得男人歡心
Mike最鐘意做個時我自己望住自己。佢會叫我背對佢坐係佢上面,前面放塊大鏡。開頭我覺得好醜,睇住自己被人…

作者寫得好,很喜歡看這種乖女的故事,期待之後的大解放

Please update more. Thank you.

引用:
原帖由 alice33442002 於 2016-5-27 08:05 AM 發表 查看引用來源

點解係禁室陪慾? Anyway,之後Mike每星期都會有一兩晚係度過夜。佢話佢唔介意我有男友,會比時間我做决定。

咁你姊妹知道哂啦應該都.
有冇比佢聽到你啪啪啪:smile_o09:

引用:
原帖由 couplelover 於 2016-5-29 08:12 PM 發表 查看引用來源

咁你姊妹知道哂啦應該都.
有冇比佢聽到你啪啪啪:smile_o09:
佢間房接我間房點會唔知。有時Mike和Tom都會一齊過夜,大家知大家做緊乜。

引用:
原帖由 alice33442002 於 2016-5-31 10:00 AM 發表 查看引用來源

佢間房接我間房點會唔知。有時Mike和Tom都會一齊過夜,大家知大家做緊乜。

非常精彩,會寫mike , Tom 和妳大戰嗎?

引用:
原帖由 alice33442002 於 2016-5-31 10:00 AM 發表 查看引用來源

唔知邊個大聲啲呢

Any more updates?

本來我想到此為止,不過Mike將我們的關係告訴了Jess,經Jess的鼓勵下我接受了Mike。自此每星期Mike都會有一兩晚係我房過夜。最尷尬是Mike和我赤裸睡在床上時,男友打電話給我,而每次我傾完電話後,Mike都會毫不留情內射我。我感覺到他的妒忌,而要去證明現在占據我身體的是他的精子而不是我男友的。這種關係維持了好幾個月。雖然Jess和Tom經常在眾目睽睽下有好多親熱行為,不過就算Mike和Tom來過夜,Jess和我都會返回自己房間。

有一次Tom和Jess如常在客廳親熱,不同的是他們沒有返房,而選擇繼續。我本能地想離開,不過Mike示意留下,而他的手也不安份在我身上游走,又解開我上衣鈕扣。我唔介意Jess見到我身體,不過當時Tom亦在場,女孩子點都需要一點衿持,怎可以在其他男人面前做愛。不過我注意到Mike的眼光被Jess的身體吸引著,我有些氣就讓Mike把所有衣服都脱了,現在輪到Tom偷望我。我本以為自己會好唔自在,被Tom偷望反而使我有些暗喜。以前自慰時幻想同Tom的片斷重現腦海,下面亦開始濕了,更渴求Tom多望我一些。身體的呼喚只好發洩在Mike身上,我主動和他濕吻愛撫,不知不覺間,Jess來到我身邊愛撫我。Mike配合地將我反轉讓Jess可以吸吮我乳房,當我正享受Jess和Mike的刺激時,有一隻陌生人的手在撫摸我陰唇!我想去阻止,反被Mike捉實扣住,Mike還要輕輕在我耳邊叫我relax和enjoy。我無想過會同兩個男人,後悔背叛男友,我唔想面對自己,於是我閉上眼晴希望好快過去。其實合上眼晴反而令思緒更集中,下面的刺激變得更强烈,自己也知道控制不了下面的氾濫,更甚是Tom用口去渴我的水水。我知自己的樣子已經告訴别人我是一隻淫娃,所以更加不想打開眼晴。後来我感覺Jess和Mike都離開我,而Tom就慢慢移上来,對準我的妹妹插入去。Tom比Mike長,又有我為它滋潤,好快就好深入,而我好奇Jess和Mike在那裹,打開眼就發現他們在另一邊做愛。當時我好傷心,覺得自己好賤,索性就給Tom是了。想通後我開始配合Tom,發覺他有别於Mike,喜歡慢慢地令我進入狀態,他還不是要我望實他下體的動作。誰說女人不會受視覺刺激?我看著自己的陰唇被Tom翻出翻入,又有自己的水水包裹著他的東西,又有Jess和Mike的性愛場面,好快就有高潮。而Tom看到我被他插到高潮或可能因為這是Tom和我的第一次,Tom比Mike快射在我裏面。和Mike不同,Tom的東西還留在裹面,反而把我抱緊和濕吻我,又問我舒服嗎。我點頭回應。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆