上一頁下一頁
發新話題

大隻仔食女日記?更新#44 屌到好爽

收藏  |  訂閱
133  39.8k

大隻仔食女日記?更新#44 屌到好爽

呢到係講一個由瘦仔變大隻仔既食女回憶

記得早幾年都係好瘦,雖然個陣都有食女有溝女
但同依家比真係遠遠比唔上。

有次同個FWB玩完之後,佢講左句:你大隻D就好啦
就改變左我既生活
呢個淫賤既生活

個日開始我去左GYM ROOM日日操
D女女都冇約過

操左一個月頂唔順,就約返上次條女出火
叫住Jan先啦
我:喂,操左成個月依家好多火谷住谷住,點算先
J:係咪大隻嫁左,係就幫你出返D骨火出黎囉:P
我:點幫我出先?
J:到時你咪知囉,我個日著靚靚見你囉,好冇呀
我:拿,你話嫁,咁我等比你呢個淫娃服侍嫁啦

個晚約左佢係旺角附近見,等左無耐見佢到左
真係著到靚一靚喎,上身著件小背心包住佢對水滴型既c奶
下身著條黑色半身摟屌裙,個屎忽吉吉下咁
睇到我硬曬。
j:你真係大隻左喎,算你啦。點先,我靚唔靚呀
我:靚啦,今晚你最靚啦,帶你去食野先啦
j:去食咩我,我想食腸仔呀
我:急咩姐,比d野你玩玩先啦
走左入朗豪坊d廁所,比左粒震蛋佢放入個妹妹到
我:谷左咁多日,邊個即刻出火咁曬野呀
j:咦,唔得呀,我會頂唔順嫁,唔比玩咁耐呀
個陣我已經冇理佢,渣住佢個屎忽慢慢行緊入餐廳,初頭都好地地。
行行下開始摟住個屎忽黎行就知佢有d feel
j:不如。。。。我。。地走啦
我:點得呀,岩岩先開始玩咋wo
不如幫你叫waiter拎杯水?
佢面紅紅咁點頭
其實我係想佢比人望住,睇佢死頂個樣
個waiter行到埋黎見到佢面紅曬又咬曬唇唔知會點諗呢
落落下order 佢仲輕聲呻吟左聲,我都唔玩佢太耐 叫d小食就算,陣間比佢慢慢食我條大腸

引用:
原帖由 GYMDICKSONT 於 2016-6-10 10:12 AM 發表 查看引用來源
呢到係講一個由瘦仔變大隻仔既食女回憶http://n2.hk/d/images/smilies/default/loveliness.gif" border="0">

但同依家比真 ...
跟住點?要講落去先得喎

引用:
原帖由 20160204 於 2016-6-10 10:57 AM 發表 查看引用來源

跟住點?要講落去先得喎
要引人入性呀嘛,慢慢黎先得既

瘦仔變大隻仔 我都想參考下wor :smile_o06:

引用:
原帖由 GYMDICKSONT 於 2016-6-10 12:32 PM 發表 查看引用來源
個晚約左佢係旺角附近見,等左無耐見佢到左
真係著到靚一靚喎,上身著件小背心包住佢對水滴型既c奶
下身著條黑色半身摟屌裙,個屎忽吉吉下咁
睇到我硬曬。
j:你真係大隻左喎,算你啦。點先,我靚唔靚呀
我:靚啦 ...
首先...你要有女 :smile_o01:

引用:
原帖由 sfattimo 於 2016-6-10 12:36 PM 發表 查看引用來源

首先...你要有女 :smile_o01:
?

引用:
原帖由 GYMDICKSONT 於 2016-6-10 10:12 AM 發表 查看引用來源
呢到係講一個由瘦仔變大隻仔既食女回憶http://n2.hk/d/images/smilies/default/loveliness.gif" border="0">

但同依家比真 ...
"有次同個FWB玩完之後,佢講左句:你大隻D就好啦"

無FWB 無鼓勵 無動力 唔願做 :smile_o03:

引用:
原帖由 sfattimo 於 2016-6-10 02:58 PM 發表 查看引用來源

"有次同個FWB玩完之後,佢講左句:你大隻D就好啦"

無FWB 無鼓勵 無動力 唔願做 :smile_o03:
操完咪有囉

支持下:smile_40:
到底遙控震蛋係咩感覺

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆