假狗大戰

收藏  |  訂閱
23  6.9k

假狗大戰

我同gf好多年,起初佢好保守,最後比我調較到好淫。
我有一次喺屋企,熄曬燈等佢放工,佢果日著左suit,好正。佢一返到屋企,我就捉住佢車,一邊慢慢解開佢d衫鈕。再伸手入去摸佢個胸。佢好想叫,但我狂咀佢,唔比佢叫出聲。
之後,我抱左佢入放,放低佢喺床,除左佢under,開始錫佢下面,佢塊面紅晒,下面好多水,我一路錫,佢一路典,好higj。佢開始叫唔好,仲想起身去除我褲,我禁反低佢,攞左枝假狗出泥,慢慢插入去。起初慢慢郁,再不斷加快抽插,佢下面出晒水,終於頂唔住。佢反客為主,起身,禁反低我,除左我條褲,坐左上泥,好主動咁自已郁,逾叫逾大聲,糸咁揸自已個胸,有時又要我錫佢粒的。終於,我都頂唔住,攞反條野出泥,再射落佢對波到。

想睇調教過程

著suit有無著黑絲先?

引用:
原帖由 anthongtong 於 2016-9-25 02:12 PM 發表 查看引用來源
想睇調教過程
遲下有

引用:
原帖由 brotheron 於 2016-9-25 09:08 PM 發表 查看引用來源
著suit有無著黑絲先?
糸有Ge

引用:
原帖由 henrym16 於 2016-9-25 01:13 PM 發表 查看引用來源
我同gf好多年,起初佢好保守,最後比我調較到好淫。
我有一次喺屋企,熄曬燈等佢放工,佢果日著左suit,好正。佢一返到屋企,我就捉住佢車,一邊慢慢解開佢d衫鈕。再伸手入去摸佢個胸。佢好想叫,但我狂咀佢, ...
徦狗我都有玩架仲係係外出玩,把條徦狗插入我隻西入面再放制穿回內褲出外

引用:
原帖由 ajenny 於 2016-9-25 09:20 PM 發表 查看引用來源
徦狗我都有玩架仲係係外出玩,把條徦狗插入我隻西入面再放制穿回內褲出外
搵日同你出街,我幫你遙控假狗,等你邊行街邊出水。

引用:
原帖由 henrym16 於 2016-9-25 09:22 PM 發表 查看引用來源

搵日同你出街,我幫你遙控假狗,等你邊行街邊出水。
你又講DD

引用:
原帖由 ajenny 於 2016-9-25 09:25 PM 發表 查看引用來源
你又講DD
唔講呢D,我應該直接除褲,狗仔式咁插你,一邊插一邊揸你對波

引用:
原帖由 henrym16 於 2016-9-25 09:27 PM 發表 查看引用來源

唔講呢D,我應該直接除褲,狗仔式咁插你,一邊插一邊揸你對波
野外露出一戰

前往最後回覆