49 12345
上一頁下一頁
發新話題

[其他] 又睇吓點開吖~

收藏  |  訂閱
48  2.3k

又睇吓點開吖~

半冷之選:馬里迪莫(+1)1.75倍,信心指數85%:098: :098: :098:
博維斯塔 對 馬里迪莫>>>主隊一向都係以主場取分,4場贏波有3場在主場取勝:036: :036: :036: .攻力都算唔錯個隻.而馬里迪莫作客唔係贏就係輸:044: :044: :044: ,仲未有禾開,好明顯作客就係贏得就贏,唔會以一分作目標 .而近期馬會半球開(+1)多,再睇埋今場(+1)只得1.75倍之下,主隊個形勢就有d隱憂ar~:028: :028: :028: 因此國寶就介紹馬會比較睇好ge馬里迪莫比大家作為參考之用~:071: :071: :071: 希望大家贏多d啦~:045: :045: :045:

你係支持主定客呢???

引用:
原帖由 mo1mo 於 2007-1-12 11:49 PM 發表
你係支持主定客呢???
應該係支持客隊:122:

引用:
原帖由 mo1mo 於 2007-1-12 11:49 PM 發表
你係支持主定客呢???
半冷之選:馬里迪莫(+1)1.75倍,信心指數85%
一定客啦~

引用:
原帖由 yy234234 於 2007-1-12 11:50 PM 發表

應該係支持客隊:122:
唔該晒~:036: :036: :036:

wait u long time.:026: ..follow yr bet now~~~:071:

引用:
原帖由 orangesweet11 於 2007-1-12 11:59 PM 發表
wait u long time.:026: ..follow yr bet now~~~:071:
好彩仲有閣下入黎捧場啫~
謝謝~:036: :036: :036:

long time no see
follow u :071: :071: :071:

引用:
原帖由 tetsuson 於 2007-1-13 12:07 AM 發表
long time no see
follow u :071: :071: :071:
how are u~
thx so much~:036: :036: :036:

1.75倍都算係半冷?咁咩先係熱門呀?

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆