上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] 小心毒蛇---[危險]

收藏  |  訂閱
45  2.2k

引用:
原帖由 michael.h.w 於 2007-1-13 01:14 AM 發表
我真係(忍)吾住先出聲,吾好扣人工.:043: :043: :043: 尼條毒蛇我睇吾過睇,所以先至出聲,對吾住呀!

我忍吾到口:043: :043: :043:
:044: :044: :044: :044: :044: :044: 照扣.:096: :096: :096: :096:

引用:
原帖由 michael.h.w 於 2007-1-13 01:14 AM 發表
我真係(忍)吾住先出聲,吾好扣人工.:043: :043: :043: 尼條毒蛇我睇吾過睇,所以先至出聲,對吾住呀!

我忍吾到口:043: :043: :043:
下次一定要忍,呢次算數,不過識您咁耐原來您咁[正義],一於加5文人工.:096: :096: :096: :096: :096:

[危險]要過[格嚟村]睇大戲,走先,果位兄弟吾好再[發言]啦:096: :096: :096: :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-13 01:21 AM 發表
要過睇大戲,走先,果位兄弟吾好再啦:096: :096: :096: :096:
仲去捉棋,我咪做死.德5蚊.:043: :043: :043: :043: :043:

究竟毒蛇為左什麼而入黎呢條村莊@@?
而有人新注刪[危險],究竟係唔係毒蛇,唔知美麗既村長可唔可以解開呢個擬團呢!

引用:
原帖由 煉獄黑仔王 於 2007-1-13 01:36 AM 發表
究竟毒蛇為左什麼而入黎呢條村莊@@?
而有人新注刪,究竟係唔係毒蛇,唔知美麗既村長可唔可以解開呢個擬團呢!
新注刪朋友唔係毒蛇,大概係危險嘅Fans而己

危險兄, 果個黑白騙徒又想番來搵食!!:046::046:我地一定要提醒呢度既新會員!!我唔可以比佢得逞,一個崩我都唔可以比佢扼到人!!!:046::046:

支持一下先~~~~~

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-12 05:01 PM 發表
因為星期日先馬],所以今日出,今日出佐,大家可以參考一下.

立即打開之,講明先,乜毒都可以,係防吾倒,因為都中佐招,裡面記載,---毒蛇之學名,出生於至之地,其毒無比,所到之處,必有傷亡,因其為:044: 而又發出:0 ...
雖然無買西布win
但見到你個post咁正+有心機
support下:098: ~贏多D$$:036: :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆