49 12345
上一頁下一頁
發新話題

[其他] 又睇吓點開吖~

收藏  |  訂閱
48  2.3k

引用:
原帖由 民Arshy 於 2007-1-13 12:00 PM 發表
好野..中左~~~今晚有咩心水先
多謝支持~
夜d會有post出ga ar~:098: :098: :098:

引用:
原帖由 pafi 於 2007-1-13 12:23 PM 發表
馬里迪莫(+1) 得左.... yeah... 勁人真係勁人:098:

羸錢最實際.... 今晚再俾多d心機度心水呀
可以贏到馬會錢就一定最實制啦~:036: :036: :036:
講到點叻都係冇用ge~:071: :071: :071:
個袋冇錢俾埋成個香港俾佢地都係假啦~:122: :122: :122:

引用:
原帖由 pafi 於 2007-1-13 12:23 PM 發表
馬里迪莫(+1) 得左.... yeah... 勁人真係勁人:098:

羸錢最實際.... 今晚再俾多d心機度心水呀
:025:度心水?、、、、定係問人度水呀!:025:

first time  u back here n make me win $$$$$$$$$$$:098: ..n u never ask me any $$$$$$!!:097:

wait u here or anywhere!!!!!!:025:

尋晚買五舊跟你玩下. 中左. 仲有無受讓一盤玩. 我今晚跟多你一次.

引用:
原帖由 orangesweet11 於 2007-1-13 04:39 PM 發表
first time  u back here n make me win $$$$$$$$$$$:098: ..n u never ask me any $$$$$$!!:097:

wait u here or anywhere!!!!!!:025:
thx so much~:036: :036: :036:
see u later~:098: :098: :098:

引用:
原帖由 howareu 於 2007-1-13 04:55 PM 發表
尋晚買五舊跟你玩下. 中左. 仲有無受讓一盤玩. 我今晚跟多你一次.
多謝閣下捧場~
希望今晚再贏多d啦~:098: :098: :098:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-1-13 01:42 PM 發表

:025:度心水?、、、、定係問人度水呀!:025:  
張相真係正~ :096: :096:

國寶兄~好耐冇見啦~~~
呢排有咩搞牙???

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆