[其他] d人成日話自己幾千銀買場波..........

收藏  |  訂閱
14  512

d人成日話自己幾千銀買場波..........

我都會咁買,但只買單場同熱門,最多二串一,話自己幾千銀買果d唔該post d相黎睇下啦:096: :096: :096:
8485 12-JAN-2007
20:18  讓球主客和過關
2X1 星期五 1 西布朗 (主) 對 盧頓 (客)
主 [-1] @ 2.35
星期五 2 博維斯塔 (主) 對 馬里迪莫 (客)
主 [-1] @ 3.80 $1000

$1000.00

呢d我都識,作大d都仲得呀
主 [-1] @ 3.80 $1,000,000

$1,000,000.00:071:

買幾千都唔大ja:035:

我賭馬會最大10k ( 贏:023: )

篤手指果d, 最大30k ( 走盤:044: )

tips o既 o野, 準就得啦, 何必理佢個銀碼!

引用:
原帖由 jeffyhandsome 於 2007-1-13 03:12 AM 發表
我都會咁買,但只買單場同熱門,最多二串一,話自己幾千銀買果d唔該post d相黎睇下啦:096: :096: :096:
主  @ 2.35
星期五  ...
唔知你信唔信...我做過馬會既電話投注....
呢D人大有人在....
萬幾蚊買波膽既都見過........

引用:
原帖由 Dιcκ|南︽℃ 於 2007-1-13 03:18 AM 發表

呢D人大有人在....
呢個世界的確好多有錢人..

小弟做sales, 親眼睇住個自由行拎15萬現金出黎買一部有鑽既電話

收銀果位同事數左10分鐘度:025:

引用:
原帖由 Dιcκ|南︽℃ 於 2007-1-13 03:18 AM 發表

呢D人大有人在....
咁買左萬幾蚊波膽果個中唔中 ?!!!:092:

廚房佬推排九,張枱隨時十萬八萬係度打庄,
當然有D係本身搵好多,或者係有錢人,
有D隨時係棺材本,輸晒要上天。
入得討論區都係交換心得,吹水過日,
寫出黎後會唔會買,佢真係買幾多就不要太上心了!
反正仇家都係馬會庄家,KO到佢一分一毫都係樂事!:131:

引用:
原帖由 jeffyhandsome 於 2007-1-13 03:12 AM 發表
主 [-1] @ 3.80 $1000

$1000.00

呢d我都識,作大d都仲得呀
今時今日,理想國度,係絕對可以自已建造....

自已起個壇,所費不過幾百,自已出任壇主,規定貼波要post相,咁咪得囉....

若果網上波版曾經強硬要求別人post相既人都去你既理想國度度post相,都應該經旺場下,諗諗佢.....:086:

:071:

不過...

到時又實有一兩個庸人不停質疑係假相,你話點搞好........:030:

香港地有錢人好多, 我地公司有個 typist, 著d 衫仲舊過屋企掉個d. but 買親馬都一萬幾千.

有次傾閒計, 先知佢係加拿大有幾層物業, 上個月岩岩放左一幢, 拿返幾百粒.

突然覺得自己好鬼窮, 連 typist 都不如 :043:

引用:
原帖由 jeffyhandsome 於 1/13/2007 03:12 AM 發表
主  @ 2.35
星期五  ...
我想d人無必要作大, 有信心o米買大d, 無信心o米買細d. 好正常. 我有信心時過十萬都買過, 無信心時o米買十銀二十銀.

前往最後回覆