上一頁下一頁
發新話題

[其他] 足球投注吹水區

收藏  |  訂閱
579  5.6k

我都想參加添

引用:
原帖由 lesdoit 於 2006-12-19 03:17 PM 發表
我唔玩但我都支持, 我可以sponsor 1000分
pinkyparis  want to play, can you send him the point?:027:

我差d睇唔到呢個post,睇到大家咁支持, 十分感動!
其實我今次收報名費係唔想一d人玩玩下唔記得玩,又或者唔玩,並唔係想收分來幫補!
如果大家有咩積分上既困難而參加唔到既話,請你pm本人,差幾多我幫你地補!!再一次多謝咁多位支持!
不過名額真係唔係剩返好多~!要快!
                                                                          iskenny

我啲分冇晒囉!呢次[危險]一定响[賭徒]兄[埋手].我要[呃晒]佢啲分:043: :043: :043:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-19 03:33 PM 發表
我啲分冇晒囉!呢次一定响兄.我要佢啲分:043: :043: :043:
What do u mean?  :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-19 03:33 PM 發表
我啲分冇晒囉!呢次一定响兄.我要佢啲分:043: :043: :043:
快d報名啦,危險兄,你又唔係冇分~快d幫下人啦~

引用:
原帖由 iskenny 於 2006-12-19 03:30 PM 發表
我差d睇唔到呢個post,睇到大家咁支持, 十分感動!
其實我今次收報名費係唔想一d人玩玩下唔記得玩,又或者唔玩,並唔係想收分來幫補!
如果大家有咩積分上既困難而參加唔到既話,請你pm本人,差幾多我幫你地補!!再一 ...
版主今期係吾係[古巨基]實[得]?我仲有千幾分,用嚟玩[馬仔]同[藍球],下次有[緣]再[想會]把啦:043: :043: :043: :043: :043:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-19 15:37 發表

版主今期係吾係實?我仲有千幾分,用嚟玩同,下次有再把啦:043: :043: :043: :043: :043:
你仲可以參加!

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-19 03:37 PM 發表

版主今期係吾係實?我仲有千幾分,用嚟玩同,下次有再把啦:043: :043: :043: :043: :043:
Brother you play la... we can give you point la... if you play we will have more fun... you are most of us's TARGET....:096: .... the prize 20M point much more than u bet Soccer la...:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-19 03:37 PM 發表

危險兄,快d參加啦,唔好玩其他野住啦~快d快d:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆