47 12345
上一頁下一頁
發新話題

想問下陰莖粗度問題

收藏  |  訂閱
46  6.3k

想問下陰莖粗度問題

希望入嚟嘅師兄都可以認真睇呢個post,解答我嘅問題,謝謝!
想問下各位師兄陰莖幾粗?我就唔係幾識度所以用間尺度個闊度就算,如果用間尺度的話我應該有3.5至3.6 cm咁闊,係咪算偏細or正常?因為想連燈高登睇好似普遍都有4cm,更甚者可以到5cm。而本人嘅長度係15.x cm,原本以為自己夠長唔使理佢夠唔夠粗,但係一上討論區睇發覺好多都話粗度仲要個長度,咁請問幾多cm先叫正常粗?
本人係15歲中三學生,有啲同學好似都有四點幾cm粗,搞到我好心灰好似我好幼,請問仲有冇得發育?幾cm先叫正常粗?我嘅長度夠唔夠用?包莖對長度粗度有冇影響?最後,多謝你睇到呢度,不如喺下面留言講一講我嘅情況?

你咪上網查下安全套 普通同埋大碼有咩分別

引用:
原帖由 樓下野性的救星 於 2019-6-30 10:30 AM 發表 查看引用來源
你咪上網查下安全套 普通同埋大碼有咩分別
咁師兄你覺得長度粗度係咪粗度重要啲,太長會令條女痛?同埋師兄介唔介意講下你幾粗?

引用:
原帖由 樓下野生的神童 於 2019-6-30 10:31 AM 發表 查看引用來源

咁師兄你覺得長度粗度係咪粗度重要啲,太長會令條女痛?同埋師兄介唔介意講下你幾粗?
我都係得十六歲 我用大碼安全套啱啱好囉 普通size 太窄 我冇度過自己幾粗

引用:
原帖由 樓下野性的救星 於 2019-6-30 11:22 AM 發表 查看引用來源

我都係得十六歲 我用大碼安全套啱啱好囉 普通size 太窄 我冇度過自己幾粗
屌...大碼大概幾闊?

直徑嘛?

引用:
原帖由 口中水皮的天才 於 2019-6-30 11:35 AM 發表 查看引用來源
直徑嘛?
但係條J橢圓個喎

引用:
原帖由 樓下野生的神童 於 2019-6-30 01:35 PM 發表 查看引用來源

但係條J橢圓個喎
睇過先知

引用:
原帖由 樓下野生的神童 於 2019-6-30 01:35 PM 發表 查看引用來源

但係條J橢圓個喎
樓主彬周唔係圓形架

引用:
原帖由 型少 於 2019-6-30 05:16 PM 發表 查看引用來源

樓主彬周唔係圓形架
除非你條賓周係好似圓柱體咁樣,否則龜頭同埋個身一定唔會係筒式,一係龜頭闊啲一係個身闊啲,同埋有冇人解答到我3.6 cm係咪算幼:fst_004:

47 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆