好開心,2021有好運欢喜錢開Q

收藏  |  訂閱
15  4.1k

好開心,2021有好運欢喜錢開Q

踏入2021,算67,疫情下埋月算鸠數,两次咸記中出,两次插秧,玩得四次,只得平常一半
上次11/1係咸記中出完,疫情犀利,咸廟卻步,但愛愛都唔怕,自己都係過左66冇長期病患,咪29/1踏足咸記,當然想望下腸粉哥, 唔見人食緊,乜得如真係正式歷史,亚洲厨具, 望下龍蝦,前得如,生果檔,鸡鸡照企,係旭逸附近 問件望落卅零,真係開中出五百,唔通佢知我出左全民檢測費3萬,還250,唔得,五百唔夠玩两年,四年,紅門去深水埗郵局唔止添
五百,索過佢,後生過佢,危險足浴北嫂插口射完再射子宮玩足個半鐘
咪過生果檔 埋便茶飧坐門口,先飲杯茶,食個飽,昅夠,就挟件大媽,250,上房,梗非礼一番,互清,昨日暖,一齊洗能洗閪再埋床边十八摸,半硬,大媽就臥床边M腳劈大隻閪帶我條能插佢隻閪,床边屌,揸住大媽大波,望住條能係隻gap出入,拉低口罩啜下蓮頭,再甩能埋首濑十零下隻閪,就催再屌,再啜幾下蓮,知要標米青,伏身攬住大力UN射子宮,choy完,鳩縮,一掹谷成十日射嘅米青隻閪湧出,我入浴,疴大尿,漱口,睇埋大媽洗完,著完一齊落樓
踏入二月,真中完又中,先中心通, 落咸记中出賀下 ,翌日沽左執七千幾, 但條能好似唔妥,去睇私家 ,無嘢,又係老柴中出刺激過度,落佐顿,去方太買的馬豆糕,甜品送俾親友過年,好彩,早,唔使大排長龍,買完,入去睇下露半球,得三件,鸡頭位,入便坐見青春,唔錯,有好運欢喜錢,但昨先中出冇能用,但色心己起,咪牌坊執件150 ,笠膠玩下,半軟对幾下,甩左入唔返,算,送完糕点,check下戶口, 耀才中快手,9%机会,暗盤300以上,執左隻心通,開心過年,快手一定揸到400以上,破自己一手阿里巴巴赚二萬三纪錄,

七叔叔有氣有力又有錢恨死好多人

今朝又經過咸記,有2件新女,2個都係廿幾歲靚妹,齋屌開250, 環吹350, 中出500, 捉o左其中一件上房中出,完事比多一舊水貼士,唔似某跛閪濕鳩,叫平g都要講價。

屌, 哂左我一舊水抽快手
羊哥係咪用條大水喉去抽架, 咁易抽到既?

回覆 3# 無敵電車男 的帖子

請問聲咸記邊個位??

引用:
原帖由 52525 於 2021-2-7 20:11 發表 查看引用來源
屌,人地羊哥(瀨閪精)係A组頭,抽1000萬股呀,梗系中啦,唔系点夠錢叫150姥姥鷄,貴鷄唔系個個食得起架。

引用:
原帖由 cchu1013 於 2021-2-7 17:09 發表 查看引用來源
七叔叔有氣有力又有錢恨死好多人
你唔恨得咁多,食150姥姥鷄真係要有氣有力,又要有錢架。

回覆 1# 西九理性的羊羊 的帖子

想望下腸粉去生果檔個間老子號先啱哈哈哈哈哈哈。

引用:
原帖由 52525 於 2021-2-8 12:11 發表 查看引用來源
屌,阿羊哥係習總既朋友o黎,指下個鼻要幾多手都可以,不過佢話自己賺夠,想留番比其他人賺下,所以要一手算數。就算賺到好多錢佢都只會去咸記食平價老妖,後生又高價d既囡佢話留番比其他人食,佢真係好撚偉大。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-2-8 13:15 發表 查看引用來源

屌,人地羊哥(瀨閪精)係A组頭,抽1000萬股呀,梗系中啦,唔系点夠錢叫150姥姥鷄,貴鷄唔系個個食得起架。
快手A组頭都唔係實有,你有錢想抽1000萬股都唔得,顶頭槌都係四百幾萬老作红門,唔識就唔好辦,濕鸠仔

前往最後回覆