上一頁下一頁
發新話題

想問下陰莖粗度問題

收藏  |  訂閱
46  6.3k

引用:
原帖由 樓下野生的神童 於 2019-6-30 10:31 AM 發表 查看引用來源

咁師兄你覺得長度粗度係咪粗度重要啲,太長會令條女痛?同埋師兄介唔介意講下你幾粗?
我係女,我都覺得粗先會爽。長反而太入會好痛,唔想做

引用:
原帖由 車站紅色馬桶 於 2019-6-30 09:39 PM 發表 查看引用來源

我係女,我都覺得粗先會爽。長反而太入會好痛,唔想做
幾多cm先算粗?

引用:
原帖由 樓下野生的神童 於 2019-6-30 09:43 PM 發表 查看引用來源

幾多cm先算粗?
咁又冇用間尺度喎!:smile_35:。不過Feel 到粗啲係好feel 好多。但我老公又粗又長。有時佢太興奮,太入真係好痛。即時想停唔想繼續

引用:
原帖由 車站紅色馬桶 於 2019-6-30 10:48 PM 發表 查看引用來源

咁又冇用間尺度喎!:smile_35:。不過Feel 到粗啲係好feel 好多。但我老公又粗又長。有時佢太興奮,太入真係好痛。即時想停唔想繼續
屌,15.x cm長但只粗3.6cm係咪冇希望:fst_004:我係幼到一隻手掌包住,拇指依然掂到食指指甲:fst_005:

引用:
原帖由 車站紅色馬桶 於 2019-6-30 10:48 PM 發表 查看引用來源

好驚以後條女因為唔滿足,俾帽我戴。但係自己又知自己真係唔夠粗所以唔可以怪佢:fst_005:

引用:
原帖由 樓下野生的神童 於 2019-6-30 11:07 PM 發表 查看引用來源

好驚以後條女因為唔滿足,俾帽我戴。但係自己又知自己真係唔夠粗所以唔可以怪佢:fst_005:
樓主持久都好重要,那怕你再長,再粗,但你幾分鐘就射,都係冇用,得罪晒!

15岁好好读书啦。。。挂住叼。。。

引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-7-1 03:02 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 卜卜星 於 2019-7-1 03:02 PM 發表 查看引用來源
問吓啫,考完試又唔想打機咪諗下未來囉

引用:
原帖由 樓下野生的神童 於 2019-6-30 10:31 AM 發表 查看引用來源

咁師兄你覺得長度粗度係咪粗度重要啲,太長會令條女痛?同埋師兄介唔介意講下你幾粗?
粗硬舒服,太長痛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆