廟亍嫖艇妹,缅懷陶醉

收藏  |  訂閱
34  5.6k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-20 15:42 發表 查看引用來源
你講咁形式係公寓仔就有,有班C9或黑廳囡,房心係到打麻雀,但個的C9,廳囡要50兼上套,我就執3條房心算,
個時去廟亍唔敢講,俾人话,食都要食好D ...
唔係公寓,黑廳,係雞竇.有前輩話係塘西遺風.
有時帶埋燒肉,土炮或洋酒,上到去,同佢地邊飲邊食,天南地北,車天車地一輪.

入房就比 6 蚊,如果唔屌,走人,放低一兩蚊, 佢地已經好開心.

引用:
原帖由 totowai 於 2021-1-20 22:13 發表 查看引用來源
唔係公寓,黑廳,係雞竇.有前輩話係塘西遺風.
有時帶埋燒肉,土炮或洋酒,上到去,同佢地邊飲邊食,天南地北,車天車地一輪.

入房就比 6 蚊,如果唔屌,走人,放低一兩蚊, 佢地已經好開心. ...
個的往事,如你所述,真未聽過,我個代唔好講廟亍,城寨,連高级謝菲道都唔敢講,依的去親都係单嫖,個時話去親城寨,廟亍,謝菲道一定要去红屋仔

灰猛氧用黎殺菌消炎好有效,可惜已被禁用,細佬發炎都用過來洗鳩!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-21 08:23 發表 查看引用來源
灰猛氧用黎殺菌消炎好有效,可惜已被禁用,細佬發炎都用過來洗鳩!!
灰錳氧冇被禁用,只係好似紅药水,藍药水,錪酒等平價药物,在药房消失買支灰錳氧五文用成年
買友潔爾陰四十文喷幾次
灰錳氧係可卡因主要製造原料,入口要登記同使用,冇禁用,但要知点用

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-21 08:10 發表 查看引用來源
個的往事,如你所述,真未聽過,我個代唔好講廟亍,城寨,連高级謝菲道都唔敢講,依的去親都係单嫖,個時話去親城寨,廟亍,謝菲道一定要去红屋仔 ...
可能我好彩,叫咗幾十年雞,都未中過招.
果時用 中狀元 尼形容中咗招嘅人.

早幾十年前,已有囡囡用滴露,代替灰錳氧了.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-21 08:43 發表 查看引用來源
灰錳氧冇被禁用,只係好似紅药水,藍药水,錪酒等平價药物,在药房消失買支灰錳氧五文用成年
買友潔爾陰四十文喷幾次
灰錳氧係可卡因主要製造原料,入口要登記同使用,冇禁用,但要知点用 ...
我都用過灰錳氧,不過唔係用尼殺茵消毒,係用尼中和大疏打.
同時, 我果 d 灰錳氧,唔係去藥房買,係去化工原料舖買.

去尼去去都係d cheap場,都唔知有咩好懷緬

引用:
原帖由 totowai 於 2021-1-21 10:03 發表 查看引用來源
我都用過灰錳氧,不過唔係用尼殺茵消毒,係用尼中和大疏打.
同時, d 灰錳氧唔係去藥房買,係去化工原料舖買.
幾廿年前係安康寧買過,係紫色,龜頭鳩嘴發炎,開盤熱水加灰猛養浸佢半粒鐘,好能C服,浸完幾次就好番晒,扯旗都唔痛!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-21 19:06 發表 查看引用來源
幾廿年前係安康寧買過,係紫色,龜頭鳩嘴發炎,開盤熱水加灰猛養浸佢半粒鐘,好能C服,浸完幾次就好番晒,扯旗都唔痛!!!
邊道買都冇所謂,只不過我買果 d 係工業用途嘅.

好多年前,大把人用尼浸香港腳,個個都話療效什高.

前往最後回覆