情人節~剝光豬

收藏  |  訂閱
31  14.2k

我睇唔到剝光豬喎. 貼過第二張相出來啦, 唔該.

忽然諗到幾個問題:你多唔多同女朋友一齊沖涼o既呢?
係唔係每次(見到對方裸體)都會扯?
你幾多歲?

我都記得, 以前2x 左右果陣同男仔一齊沖涼, 真係唔駛點掂佢都扯到直一直,
真係剝光豬走入浴室佢就自己慢慢咁升上o黎囉
每次 --雖然一齊全裸得洗白白就大家都明白即係一陣會搞o野o既暗示-- 但仲洗緊果陣都一定會俾人㩒低要幫對方含,
有d 仲會無套插一陣, 再飢渴d o既時候可能會口爆o左先, 二十出頭回氣好快所以冇乜所謂...

呢d 題外話

想講o既係同而家老公, 包括未婚之前同佢指拖o既時候, 將近30 左右啦
剝晒光豬佢係唔會扯旗囉, 唔代表佢對我冇興趣, 我地依然(相識左十年之後) keep住一個禮拜有兩三次o架!
我同佢好少會沖完涼先做, 但會有其他原因 (比如太熱或者搞完其他污糟o野沖個涼換件衫) 會一齊洗白白
都係我去含佢先會硬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 12:03 發表 查看引用來源
你幾多歲?

我都記得, 以前2x 左右果陣同男仔一齊沖涼, 真係唔駛點掂佢都扯到直一直,
真係剝光豬走入浴室佢就自己慢慢咁升上o黎 ...
咁含完會硬咪得囉!可能你技術好呢,口技了得!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 12:03 發表 查看引用來源
你幾多歲?

真係剝光豬走入浴室佢就自己慢慢咁升上o黎 ...
C姐⋯⋯做你老公真幸福

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-21 12:08 發表 查看引用來源
咁含完會硬咪得囉!可能你技術好呢,口技了得!😉
含都唔硬o既話, 我真係要飲晒d 洗頭水護髮素自殺啦

不過我講緊o既, 係究竟因為年紀大o左, 性經驗多o左, 定係對住我習慣o左,
單單視覺上o既刺激已經唔足夠令人扯旗囉, 一定要有d 身體上o既接觸先得

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 12:55 發表 查看引用來源

不過我講緊o既, 係究竟因為年紀大o左, 性經驗多o左, 定係對住我習慣o左,
單單視覺上o既刺激已經唔足夠令人扯旗囉, 一定要有d 身體上o既接觸先得 ...
師妹,應該咁講,妳地有默契左,身體就自然會調節。
D人成日講去旅行搞野會勁左,大膽左,係因為會心情放鬆又唔同左,而且新鮮感滿滿下多左未知數,大家就會咩都想試。
同理,情人初初大家一齊時,對對方身體仲好有新鮮感,默契又不足,咩都係unknown既話就反應一定係刺激又咩都有待開發,
到耐左喇,好明顯進入保鮮階段,就會知咩時候先係大戰,邊度曳曳大家先最舒服,就唔會9衝幾時都扯住等食,而係沖涼再熱情都知呢部份係前奏,到床上sweet sweet先係主菜。
師妹,真係擔心,應該要做時佢都唔夠硬先黎擔心好過,硬都唔硬,就真係條仔口唔講,佢細佬都唱緊"拒絕再玩"喇。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 12:55 發表 查看引用來源

單單視覺上o既刺激已經唔足夠令人扯旗囉, 一定要有d 身體上o既接觸先得 ...
我諗幾樣都係!不過唔知如果見到其他靚女祼體唔知有冇反應!😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-21 13:14 發表 查看引用來源

師妹,應該咁講,妳地有默契左,身體就自然會調節。
D人成日講去旅行搞野會勁左,大膽左,係因為會心情放鬆又唔同左,而且新鮮感滿滿下多左未知數,大家就會咩都想試。
同理,情人初初大家一齊時,對對方身體仲好有新鮮感,默契又不足, ...
唔唔..
講開我真係對扯旗呢個現象好著迷囉
細個覺得好搞笑, 讀書果陣有套性教育o既短片, 係一條啫啫o既橫切面, 原本係彎o既之後忽然變直跟住咇一啖精液出o黎
大個o左依然覺得好神奇, 我係知道扯旗呢個現象係因為果度充血, 但明明只係一舊肉又冇骨o既,
就算入面充滿o左液體(血液) 都係想像唔到可以變得咁硬囉
總之呢個器官就係好神秘好有趣

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 14:03 發表 查看引用來源

唔唔..
細個覺得好搞笑, 讀書果陣有套性教育o既短片, 係一條啫啫o既橫切面, 原本係彎o既之後忽然變直跟住咇一啖精液出o黎
大個o左依然覺得好神奇, 我係知道扯旗呢個現 ...
似乎蛇蛇對陽具膜拜!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-21 14:03 發表 查看引用來源

唔唔..
大個o左依然覺得好神奇, 我係知道扯旗呢個現 ...
因為男人對住女生扯旗,某程度係一種認同,尤其對D把口唔多識表達既男士,佢既身體出現誠實反應時往往更令女生有滿足感。師妹咁樣講開,令我諗起有次出trip,足足無見對方廿日,期間最多聽下呻吟聲同性感相止住咳,但一見面果晚,真係已經忍唔住要扑到佢反眼,餓一陣而中間又flirt下,果下期待值係好好玩架。

前往最後回覆