回味舊愛

收藏  |  訂閱
21  5.8k

引用:
原帖由 Virgin201 於 2023-2-23 13:26 發表 查看引用來源

以前邊個啱或者錯都唔緊要,都已經過咗去
冇錯我都係咁話
咁當然啦, 邊方面o既對與錯, 分手當時係咁, 今日都依然會係一樣, 唔會話時間長o左當日o既錯就變成今日o既o岩
但感情同工作都係一樣, 再唔好o既經驗, 過程之中都總會有d 野學到囉
尤其是感情上, 即係係被人背叛被人拋棄o既一方, 冷靜客觀d 咁去睇其實亦都唔可以話完全冇責任
冇本事留得住對方/ 俾其他異性比下去即係自己某程度上都有一定o既不足
要求對方對自己一條心o既同時自己亦要做到d 野出o黎不停咁去吸引對方
做唔到o既, 就係自己o既缺點/ 責任啦!
再講, 每一段o既感情, 結束o既時候再唔開心, 亦都總有過大家開心甜蜜o既moment, 如果唔係點解會開始呢?
所以與其咁多怨念, 自己令自己唔開心, 不如往好果方面諗, 令自己舒服好過d 囉

???,,,,,

往事只能回味, 豆豉只能調味.....

???????

????????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-24 10:00 發表 查看引用來源

天體沙灘好玩嗎?
冇去天體村, 主力喺 villa, 有一日跟船去個島仔玩, 見到有啲人裸裸哋.

???????

???????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-24 11:39 發表 查看引用來源

誰陪著我回家 你知道吧 不甘心嗎
當 我是傻瓜 不可點化
才放棄你 望著你走吧
其實與她 都間中吵架
無奈當天 說起婚嫁 還是挑選她

從前情人好嗎
現在幸福嗎 還生氣嗎
誰人何時替我 給你一個家
從前情人還好嗎 ...
古怪基第二性愛 ?  呀....係第二最愛.

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-2-22 23:40 發表 查看引用來源
有冇師兄妹夜深人靜會諗起以前d Ex 同自己扑嘢嘅場面,我仲會偷偷攞番佢地d相出黎j?慢慢回味下?
好可惜冇咁嘅經歷

前往最後回覆