人哋話

收藏  |  訂閱
30  7.4k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-28 15:31 發表 查看引用來源
用女人濑閪以前禁忌,做左都唔敢講,係的狼狗先話做,我廿幾歲同正经女仔未屌閪都同佢濑閪,我係鍾意濑閪,時代变,亦要適應,以前叫鸡HK中出十幾靚妹,冇北上,而家北上難尋
桑拿坐上八爪椅濑閪,餵隻閪俾你濑,姊姊gap.
冇,姊 ...
我喺成哥,供緊100份保险,20層楼,不过要走水货賺幾舊水去叫路邊老鷄,咬糧食唔晒,專漱老西,post假相,你信就信,唔信柒就。

回覆 21# reddoor 的帖子

斷供100份比人收返20層楼跳100次楼都唔掂就有哈哈哈哈哈哈哈哈。

回覆 16# 西九理性的羊羊 的帖子

又唔買立訊歌爾瑞聲藍思之類有西用哈哈哈哈哈

一瀨閪股票就升,唔瀨就跌,瀨閪指數盡在掌握中,點會衰,閪汁滋潤大地,農產品大豐收,旺及人民富足,問你死未,點會衰。
唔係我話嘅,係插央柒碌瀨閪七師兄指點迷津!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-28 20:29 發表 查看引用來源
一瀨閪股票就升,唔瀨就跌,瀨閪指數盡在掌握中,點會衰,閪汁滋潤大地,農產品大豐收,旺及人民富足,問你死未,點會衰。
唔係我話嘅,係插央柒碌瀨閪七師兄指點迷津!!! ...
農夫西泉市值大過5号仔,西水旺及人民,多謝濑西精。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2021-1-29 12:29 發表 查看引用來源
唔係我話嘅,係插央柒碌瀨閪七師兄指點迷津!!! ...
做左12日全民檢測,終於出粮,3萬我就唔少喇
但唔夠老作浴龍館紅門去会所飲麥歌倫,薀莎沖涼两個礼拜
我就夠叫两年鸡

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-29 12:55 發表 查看引用來源
做左12日全民檢測,終於出粮,3萬我就唔少喇
但唔夠老作浴龍館紅門去会所飲麥歌倫,薀莎沖涼两個礼拜
我就夠叫两年鸡40044875
我一陣去咸記,睇下情况,唔同跛貓閪电車gap五百文中出,做高個價,我只俾最多250

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-1-29 09:08 發表 查看引用來源
又唔買立訊歌爾瑞聲藍思之類有西用哈哈哈哈哈
你唔講上市買騰訊,揸到而家

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-1-29 09:04 發表 查看引用來源
斷供100份比人收返20層楼跳100次楼都唔掂就有哈哈哈哈哈哈哈哈。
腸粉哥 ,食腸粉先我飲杯茶,食個飽,,揀閪屌,係边,
唔好咯,一陣俾人影放上網
濑鸡精
或去亚洲厨具 揾刀劈我

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-1-29 09:04 發表 查看引用來源
腸粉哥[local]1[/local],食腸粉先我飲杯茶,食個飽,,揀閪屌,係边,
唔好咯,一陣俾人影放上網
濑鸡精
或去亚洲厨具[local]2[/local]揾刀劈我

前往最後回覆