情人節~剝光豬

收藏  |  訂閱
31  14.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-21 13:52 發表 查看引用來源
我諗幾樣都係!不過唔知如果見到其他靚女祼體唔知有冇反應!😂
淨係裸體唔一定, 擘大對脾唔一定, o係佢面前自慰呻吟其實都唔一定
但對女人隻腳肯定必然保證會有囉, 只要同佢距離夠近

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-22 07:08 發表 查看引用來源

淨係裸體唔一定, 擘大對脾唔一定, o係佢面前自慰呻吟其實都唔一定
但對女人隻腳肯定必然保證會有囉, 只要同佢距離夠近
對佢咁了解!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-22 08:38 發表 查看引用來源
對佢咁了解!😉
試得多啦

我都四張嘢啦,啱啱識佢嗰陣見到佢裸體梗係扯到行一行,一齊沖涼,沖唔到一半就喺浴室后入去,射埋入去入邊,啱啱識嗰陣真係好易扯,日日都做一兩次,之後同居左,一齊沖涼都唔一定會扯,睇吓自己有冇需要,基本上隔兩三日先會做一次,除非特別日子或者staycation,就會玩得狂野啲

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-2-22 13:35 發表 查看引用來源
我都四張嘢啦,啱啱識佢嗰陣見到佢裸體梗係扯到行一行,一齊沖涼,沖唔到一半就喺浴室后入去,射埋入去入邊,啱啱識嗰陣真係好易扯,日日都做一兩次,之後同居左,一齊沖涼都唔一定會扯,睇吓自己有冇需要,基本上隔兩三日先會做一次,除非 ...
我今年都去到三十幾,有時都好尷尬,同老婆喺條街度攬兩下,就會扯旗🤦‍♂️

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-2-22 13:35 發表 查看引用來源
我都四張嘢啦,啱啱識佢嗰陣見到佢裸體梗係扯到行一行,一齊沖涼,沖唔到一半就喺浴室后入去,射埋入去入邊,啱啱識嗰陣真係好易扯,日日都做一兩次,之後同居左,一齊沖涼都唔一定會扯,睇吓自己有冇需要,基本上隔兩三日先會做一次,除非 ...
我以前都係咁,勁易扯,嗰時錫下攬下都硬晒,過咗四十,機能真係差咗好多,有時做好耐前戲都未硬到🙈

回覆 25# cc19880910 的帖子

好好珍惜呢啲時光, 10年之後就唔係咁樣,不知幾羨慕你,現在重質不重量

回覆 26# skau1007 的帖子

咁叫女友老婆落下心機,玩吓其他嘢,或者着啲性感睡衣引誘下你

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-2-22 17:31 發表 查看引用來源
好好珍惜呢啲時光, 10年之後就唔係咁樣,不知幾羨慕你,現在重質不重量
師兄,我都4張,keep keep佢一樣得架。✊️

引用:
原帖由 skau1007 於 2023-2-22 16:30 發表 查看引用來源

我以前都係咁,勁易扯,嗰時錫下攬下都硬晒,過咗四十,機能真係差咗好多,有時做好耐前戲都未硬到🙈
唔好睇甘多咸片同打飛機,停一排就動L架啦。

前往最後回覆