上一頁下一頁
發新話題

想問下陰莖粗度問題

收藏  |  訂閱
46  6.3k

引用:
原帖由 doa3man 於 2019-7-2 07:46 PM 發表 查看引用來源

冇關係,你要屌過好多次先知持久力
割包皮之後龜頭唔係會因為長期外露所以敏感度低咗咩?敏感度低左就要屌好耐先會想射精,有時撐唔到咁耐咪會軟?

引用:
原帖由 doa3man 於 2019-7-2 07:46 PM 發表 查看引用來源

冇關係,你要屌過好多次先知持久力
同埋師兄係咪割過包皮?如果醫生預唔夠皮俾你,咁勃起嗰時咪會扯住扯住痛囉?咁樣咪會即刻軟?thank you

引用:
原帖由 樓下野生的神童 於 2019-6-30 10:22 AM 發表 查看引用來源
希望入嚟嘅師兄都可以認真睇呢個post,解答我嘅問題,謝謝!
想問下各位師兄陰莖幾粗?我就唔係幾識度所以用間尺度個闊度就算,如果用間尺度的話我應該有3.5至3.6 cm咁闊,係咪算偏細or正常?因為想連燈高登睇好似普遍都有4cm,更甚者可以到5cm。而本人嘅長度係15.x cm,原本以為自己夠長唔使理佢夠唔夠粗,但係一上討論區睇發覺好多都話粗度仲要個長度,咁請問幾多cm先叫正常粗?
本人係15歲中 ...
3.5 3.6cm 應該都OK啦,15歲仲有得發育嘅,我都係15歲都係4.5cm左右,對比起粗我覺得長度更重要,你有成15cm,已經算好好啦

引用:
原帖由 樓下野生的神童 於 2019-7-1 10:35 PM 發表 查看引用來源

想問下師姐,15.x cm算唔算太長?同埋3.6cm係咪幼:fst_005:thx
吾知咪尺寸哦!試過先知道😂

引用:
原帖由 doa3man 於 2019-7-1 11:12 PM 發表 查看引用來源
要持久,早洩冇L用:smile_44:
是哦!不持久就是害人,我老公就是早洩。媽的剛剛插得有感覺他就射。

引用:
原帖由 樓下野生的神童 於 2019-7-2 08:07 PM 發表 查看引用來源

同埋師兄係咪割過包皮?如果醫生預唔夠皮俾你,咁勃起嗰時咪會扯住扯住痛囉?咁樣咪會即刻軟?thank you
見你有禮貌,再答你,
香港醫生係會做到啱啱好,
而且就算你條J再發育,皮膚係識生長拉長架,
問完好返去溫書,仲有唔好同未成年少女發生性行為,
係犯法架,畀人舉報你要坐監架,
所以讀完中學成咗年再諗啦

引用:
原帖由 善待寂寞 於 2019-7-3 12:34 AM 發表 查看引用來源

是哦!不持久就是害人,我老公就是早洩。媽的剛剛插得有感覺他就射。
咁你真係幾慘啵

引用:
原帖由 doa3man 於 2019-7-3 08:00 AM 發表 查看引用來源

見你有禮貌,再答你,
香港醫生係會做到啱啱好,
而且就算你條J再發育,皮膚係識生長拉長架,
問完好返去溫書,仲有唔好同未成年少女發生性行為,
係犯法架,畀人舉報你要坐監架,
所以讀完中學成咗年再諗啦 ...
Thank you,仲諗緊割之前使唔使同佢講勃起最長係幾多cm

引用:
原帖由 果個邊緣的高潮 於 2019-7-2 10:16 PM 發表 查看引用來源

3.5 3.6cm 應該都OK啦,15歲仲有得發育嘅,我都係15歲都係4.5cm左右,對比起粗我覺得長度更重要,你有成15cm,已經算好好啦
15歲粗4.5!?

點解要除圓周率,圍住一圈就係粗度

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆