廟亍嫖艇妹,缅懷陶醉

收藏  |  訂閱
34  5.6k

引用:
原帖由 龜公楊濤 於 2021-1-21 16:49 發表 查看引用來源
去尼去去都係d cheap場,都唔知有咩好懷緬
你估大明哥,17歲破處,御千囡,八十尚爺孫恋,有医護团隊,玩到走,日日新鮮件件精,冇時間冇需要懷缅
係我冇能力(可食X哥)中出如艇妹靚妹(經济許可,但唔值千元以上),咪懷缅!

引用:
原帖由 大jer明 於 2021-1-22 00:56 發表 查看引用來源

本地狀元係指染上麻風,又叫發瘋,以前多是經性行為染病。

已有三十多年無聽過。
時代,朝流,不停在變,呢 d 市井俗語,而家已冇乜人講了.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-22 04:23 發表 查看引用來源
咪廟亍,謝菲道有,係播,你打水圍,可能只叫過廟亍鸡中出,其他幾十年都係戴袋,,洗能洗鳩,咁依家,打水圍六十年代,,起碼廿幾,而家應最少近八十,有冇燊哥,大明咁有医護团隊,唔係碌能應退休左, ...
比你估中咗,我已望八之年,要食一粒偉仔,至可提槍上馬.
十幾歲就跟大人去廟街,吳松街,新填地街尋芳,果時冇人戴袋,次次中出,過癮好多.

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-1-21 17:24 發表 查看引用來源
你估大明哥,17歲破處,御千囡,八十尚爺孫恋,有医護团隊,玩到走,日日新鮮件件精,冇時間冇需要懷缅
係我冇能力(可食X哥)中出如艇妹靚妹(經济許可,但唔值千元以上),咪懷缅! ...
個老乞衣成日諗番以前瞓街歲月,有乜好懷缅呀,呢d叫戆鸠就真。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-1-22 10:57 發表 查看引用來源

個老乞衣成日諗番以前瞓街歲月,有乜好懷缅呀,呢d叫戆鸠就真。
老作浴龍館紅門,跛貓閪飲左黑牌未,你有能錢跛閪

作唔作,屌過你屎忽就作

前往最後回覆