上一頁下一頁
發新話題

霧谷伯爵家の六姉妹玩唔到

收藏  |  訂閱
63  8.0k

霧谷伯爵家の六姉妹玩唔到

入game果時入唔到,已經用左app安同開都係唔得。真係好想玩隻game,有冇人可以救下

我也是呢
而且彈出來的警告視窗還是??(樓上日文部分變成??)
有冇高人教路

用AppLocale安裝和運行並無任何問題

引用:
原帖由 skam2000 於 2010-6-16 05:34 AM 發表
用AppLocale安裝和運行並無任何問題

請問一定要用2336mb嗎
不能用1522mb那個????
而且安裝與運行都需要app
有可能關顯示卡或解像度的問題嗎???????

引用:
原帖由 bobbyfirex 於 2010-6-17 01:50 AM 發表 查看引用來源

請問一定要用2336mb嗎
不能用1522mb那個????
而且安裝與運行都需要app
有可能關顯示卡或解像度的問題嗎???????
是否需要2336mb......最好啦

不能用1522mb那個????....不知,無試過

而且安裝與運行都需要app.....係(你可以轉區的)

有可能關顯示卡或解像度的問題嗎???????........除非你的顯示卡級數真係太差....否則應該不會

引用:
原帖由 skam2000 於 2010-6-17 12:17 PM 發表

是否需要2336mb......最好啦

不能用1522mb那個????....不知,無試過

而且安裝與運行都需要app.....係(你可以轉區的)

有可能關顯示卡或解像度的問題嗎???????........除非你的顯示卡級數真係太差....否 ...
我的顯示卡是NVIDIA GeForce 8400 SE,不知能不能玩
系統:Microsoft Windows XP
         Professional
         Version 2002
         Service Pack 3
電腦:Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
         2.68GHz, 512MB的RAM
也不知這樣配備能不能玩
還有哪個多少倍速的dvd-rom就不知道
請問在哪裏能看多少倍速的dvd-rom???????????

引用:
原帖由 bobbyfirex 於 2010-6-18 01:15 AM 發表 查看引用來源

我的顯示卡是NVIDIA GeForce 8400 SE,不知能不能玩
系統:Microsoft Windows XP
         Professional
         Version 2002
         Service Pack 3
電腦:Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz
          ...
電腦硬件無問題.....

你先用AppLocale安裝&運行,如果出錯就擷取圖片貼過來看一下

不懂如何插入圖片
懂得擷取圖片
但不懂得上傳...........
找不到上傳附件既按鈕

引用:
原帖由 bobbyfirex 於 2010-6-18 03:00 AM 發表 查看引用來源
不懂如何插入圖片
懂得擷取圖片
但不懂得上傳...........
找不到上傳附件既按鈕
上傳到這里
http://666kb.com/

如圖所示
可能有點多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆