我話昨日咸記

收藏  |  訂閱
10  4.1k

我話昨日咸記

上次11/1係咸記中出完,疫情犀利,卻步,愛愛都唔怕,自己都係66冇長期病患,咪昨日踏足咸記,當然想望下腸粉哥, 唔見人食緊,乜得如真係正式歷史,亚洲厨具, 望下龍蝦,前得如,生果檔,鸡鸡照企,係旭逸附近 問件望落卅零,真係開中出五百,唔通佢知我出左全民檢測費3萬,還250,唔得,五百唔夠玩两年,四年,紅門去深水埗郵局唔止添
五百,索過佢,後生過佢,危險足浴北嫂插口射完再射子宮玩足個半鐘
咪過生果檔 埋便茶飧坐門口,先飲杯茶,食個飽,昅夠,就挟件大媽,250,上房,梗非礼一番,互清,昨日暖,一齊洗能洗閪再埋床边十八摸,半硬,大媽就臥床边M腳劈大隻閪帶我條能插佢隻閪,床边屌,揸住大媽大波,望住條能係隻gap出入,拉低口罩啜下蓮頭,再甩能埋首濑十零下隻閪,就催再屌,再啜幾下蓮,知要標米青,伏身攬住大力UN射子宮,choy完,鳩縮,一掹谷成十日射嘅米青隻閪湧出,我入浴,疴大尿,漱口,睇埋大媽洗完,著完一齊落樓

精彩人生,no, 精彩虫生!

真係西九利

引用:
原帖由 dd1 於 2021-1-29 21:15 發表 查看引用來源
真係西九利
真喺瀨閪脷

今日下晝又經過得如,有3件新女,都係廿幾歲靚妹,齋屌開250, 環吹350, 中出500, 捉o左其中一件上房中出,完事比多一舊水貼士,唔似某跛閪濕鳩,叫平g都要講價。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2021-1-30 18:52 發表 查看引用來源

今日下晝又經過得如,有3件新女,都係廿幾歲靚妹,齋屌開250, 環吹350, 中出500, 捉o左其中一件上房中出,完事比多一舊水貼士,唔似某跛閪濕鳩,叫平g都要講價。

...
廿幾歲,我就唔信la...

引用:
原帖由 hk_player 於 2021-1-30 04:44 發表 查看引用來源

廿幾歲,我就唔信la...
佢話隻G個孫女廿幾歲。

戴住口罩咪當廿幾歲咁吊囉

廿幾歲,發緊白日夢, 瞓撚醒末

引用:
原帖由 grasshopper888 於 2021-2-1 12:54 發表 查看引用來源
廿幾歲,發緊白日夢, 瞓撚醒末
垃圾文,勿回。。

前往最後回覆