上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] [大阪飛腳]同[伯明翰]--[危險]

收藏  |  訂閱
82  3.3k

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2006-12-31 01:49 AM 發表
危險兄唔洗哩佢啦,條〔能〕樣多〔能〕鱼,睇完合心水咪買攞!嚟九佢真定假。
條友白〔能〕痴,咁關心真定假為什麼?
輸咗,你比返錢我呀?嬴咗,我分D錢比你呀?
仲有一件事,[古仔]真人,[危險]响[京士柏]見過佢,條友帶住副[黑超],真係[型]到[爆].:041: :041:

引用:
原帖由 iy_wong 於 2006-12-31 01:54 AM 發表

只係心平氣和討論, 何須人身攻擊!!!:046: :046:
:071: 對唔住呀:071:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-31 01:57 AM 發表

仲有一件事,真人,响見過佢,條友帶住副,真係到.:041: :041:
:071: 然時香港男明星我覺得佢最型:071: 我都有D似佢架、、、勿笑:096:

:071: 危險兄幾時講鬼故,單聲呀:071:

![投注記錄]係冇一[撇]????
睇完其他朋友 每個人係有一[撇] 好奇:071: 係你就冇?

危險~幾時一齊食鳳爪呀?

引用:
原帖由 cheunghung 於 2007-1-4 02:27 PM 發表
!係冇一????
睇完其他朋友 每個人係有一 好奇:071: 係你就冇?
又一個原始人:030:

percyng
原始人
我們係原始人,本人很喜歡看這裡的朋友言論,本人第一次發言,我覺得percyng 你做人很成功,1味夠擦,你呢種人好快會飛黃騰達,實有老闆睇中你加:096: 對不起,講笑咋:122:

引用:
原帖由 爪皇烈風 於 2007-1-4 02:35 PM 發表
危險~幾時一齊食鳳爪呀?
我部[電腦]中佐[病毒]應該係叫做木[馬仔],我[摌過機],但係一樣[弾]廣告,[雞之友]又吾得閒嚟我屋企幫我,惟有自己學[卡巴斯機]囉!,都吾知係[乜機],而家仲[弾緊]廣告,有時仲自動幫[危險]出網,跟住[死機],會吾會係[危險]爆料爆得多呀!吾講住,我要[學]吓乜嘢叫做[卡巴],我攪掂即[爆料],
我買佐[史篤城]1.5倍W,如果呢幾日[攪掂],[危險]爆[女星冮X遲]响[汶淶]登台,返嚟入[出吾倒]街,因為......:096: :096: :096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-1-4 06:12 PM 發表

我部中佐應該係叫做木,我,但係一樣廣告,又吾得閒嚟我屋企幫我,惟有自己學囉!,都吾知係,而家仲廣告,有時仲自動幫出網,跟住,會吾會係爆料爆得多呀!吾講住,我要吓乜嘢叫做,我攪掂即,
我買佐1.5倍W,如果呢幾日,爆 ...
電腦中毒,細佬唔好中毒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆