上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] [斯肯索普]重心,加[車仔]半埸[勝]---[危險]

收藏  |  訂閱
90  2.2k

危險兄對阿仙奴走地點睇呀?
仲有psv個場
頭先英冠輸x死我...
希望危險幫幫手:029: :029:

買左了@o@v

1 接納 0777 半場主客和過關 2x1
半場主客和
半場主客和 星期六 41
海倫芬(主) 對 烏德勒支(客)
主@2.15
星期六 43
華域克(主) 對 格羅寧根(客)
和@2.00 $ 50.00  $ 50.00   
2 接納 0778 入球大細過關 2x1
入球大細
入球大細 星期六 43
細 [2.5]@1.85
星期六 41
大 [2.5]@1.65 $ 50.00  $ 50.00

引用:
原帖由 alexwoohongkong 於 2006-12-31 01:50 AM 發表
仲有psv個場
頭先英冠輸x死我...
半場阿記唔領先會無得贏!(純個人意見~我唔鍾意名牌)

引用:
原帖由 黑色馬仔 於 2006-12-31 01:51 AM 發表
買左了@o@v

半場主客和
主@2.15
星期六 43
2 接納 077 ...
講明先,[危險]絕對吾[玩]假[飛].係冇一[撇]嘅!
[tr][/tr]
822931-DEC-2006
01:48
半場主客和星期六 43 華域克 (主) 對 格羅寧根 (客)
和 @ 2.00 $1000

$1000.00
823031-DEC-2006
01:48
總入球過關
2X3
星期六 41 海倫芬 (主) 對 烏德勒支 (客)
2 球 @ 3.80
星期六 43 華域克 (主) 對 格羅寧根 (客)
1 球 @ 4.50 $10

$30.00
- 完 -

引用:
原帖由 黑色馬仔 於 2006-12-31 01:51 AM 發表
買左了@o@v

半場主客和
主@2.15
星期六 43
2 接納 077 ...
我同兄弟條[飛]冇[衝突],可以一齊[收錢]:041: :041: :041:

跟危險!包無危險!:036:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-31 02:02 AM 發表

我同兄弟條冇,可以一齊:041: :041: :041:
係就最好:131:危險兄本大玩單頭~小弟本少,要冒險~出發前找一找[危險]~當買個保險:071::071:

阿記輸緊1粒啦~~今場阿記傷兵好多,最多追個和~巴打們波膽可以諗定1:1,2:0,等佢地再入波果時再追下一個,基本上係穩賺@@v

買左50蚊入球大:131:

引用:
原帖由 alexwoohongkong 於 2006-12-31 01:50 AM 發表
仲有psv個場
頭先英冠輸x死我...
阿仙奴輸緊1粒,如果中埸投注,可以買入球[細],主隊為搶分,主埸一定吾會玩嘢,入球半埸[細]玩得過.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆