上一頁下一頁
發新話題

[英格蘭] [斯肯索普]重心,加[車仔]半埸[勝]---[危險]

收藏  |  訂閱
90  2.2k

[斯肯索普]重心,加[車仔]半埸[勝]---[危險]

呢期[危險]鐘意用一關做[重心],一關買多少少錢,到過落[尾關]如果中佐,就可以[等]收錢,如果吾[中]就會用[頭關]所贏番黎既[純]用黎[櫈]尾關既[飛],好多人吾明白點解[危險]尾關買[伯明翰]半埸[勝]而,中埸會買[伯明翰]和呢?因為半埸[伯明翰]已經和佐,[危險]尾關一定[斷],所以如果再落注希望贏錢就一定要重新[估計],如果[伯明翰]有心贏波,點會上半埸會比對家追番[粒],自己當時雖然[斷]尾關,但因為[飛腳]大注得手,所以當時都吾洗[輸]錢,自己[重新估計],覺得[伯明翰]下半埸應該冇乜[鬥心],但主埸又吾會似[輸波格],自己心諗和波機會較大,既然諗住[和波],所以響半埸[買和],因為[和]波愈遲買愈[蝕注],所以半埸買定.
今日心水,早[飛]買佐[斯肯索普]勝2千,現在再買多注[車仔]半埸[勝]2串1,又玩下[首名入球].

[tr][/tr]
821930-DEC-2006
04:45
主客和星期五 4 伯明翰 (主) 對 盧頓 (客)
和 @ 2.65 $1000

$1000.00
- 完 -
[tr][/tr]
821630-DEC-2006
02:12
主客和星期六 34 斯肯索普 (主) 對 般尼茅夫 (客)
主 @ 1.60 $2000

$2000.00
- 完 -

[tr][/tr]
822530-DEC-2006
17:06
過關
2X1
半場主客和
主客和
星期六 7 車路士 (主) 對 富咸 (客)
主 @ 1.42
星期六 34 斯肯索普 (主) 對 般尼茅夫 (客)
主 @ 1.60 $500

$500.00
822630-DEC-2006
17:06
首名入球星期六 7 車路士 (主) 對 富咸 (客)
杜奧巴 @ 3.25 $500

$500.00
- 完 -

杜奧巴今場唔踢前鋒改踢中堅黎幫補後防啵,而杜杜自己就話唔高興~不過為左球隊會忍手~唔知對首名入球有冇影響呢@@
.______.危險兄~小弟有事想請教~

查爾頓 [0] 對  阿士東維拉 [0]   主
班士利 [0] 對  錫周三 [0]   客
韋斯咸 [0 / -0.5] 對  曼城 [0 / +0.5]  主
查爾頓 [0] 對  阿士東維拉 [0]  主

亞洲盤4串5,每注40,你覺得如何?我而家都有6-7成信心..只差危險兄你既分析-3-

斯肯索普目前氣勢如虹,而般尼茅夫卻狀態糟糕,表現令人失望,今仗作客斯肯索普,恐怕又會敗。

斯肯索普連續三季主場和般尼茅夫 , 驚唔驚呀?

第一次入黎你既post呀,危險兄可以幫手比下意見嘛?新手投註!!!
這今晚2條4X5,今日度左好耐先決定呢幾場!!!!
唔該晒........
4 X 5 (A)
2 . 查爾頓 對 阿士東維拉 和 3.1
5 . 布力般流浪 對 米杜士堡 主2.0
10. 熱刺 對 利物浦 客 2.35
40. 錫菲聯 對 阿仙奴 -1客 2.25

4 X 5 (B)
13 . 卡迪夫城 對 水晶宮 主 2.0
14 . 高車士打 對 狼隊 主 1.95
15 . 高雲地利 對 修安聯 主 1.8
25 . 賓福特 對 車士打菲特 客 2.4

每條bet $20 總投註 $200

[危險]啱啱收倒[料],老友[爆]佐件[真鬼故]畀[危險]聽,[又一乜]裏面果間戲院[鬧鬼],揾人[靜雞雞]打[齋],等[危險]八卦完,收準啲[風],一定[爆]料.因為原來[瓜]佐兩條[友],絕對[堅]料,我去聽[故]先!

引用:
原帖由 黑色馬仔 於 2006-12-30 05:59 PM 發表
杜奧巴今場唔踢前鋒改踢中堅黎幫補後防啵,而杜杜自己就話唔高興~不過為左球隊會忍手~唔知對首名入球有冇影響呢@@
.______.危險兄~小弟有事想請教~

查爾頓  對  阿士東維拉    主
班士利  對  錫周三    客 ...
唔好意思...一時緊張打錯左~應該係

查爾頓 [0] 對  阿士東維拉 [0]   主
班士利 [0] 對  錫周三 [0]   客
韋斯咸 [0 / -0.5] 對  曼城 [0 / +0.5]  主
修咸頓[-1] 對 李斯特城[+1]    客

4串5= =

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2006-12-30 06:43 PM 發表
飱飱收倒,老友佐件畀聽,裏面果間戲院,蹾人打,等八卦完,收準鱓,一定料.因為原來佐兩條,絕對料,我去聽先!
好耐之前啦@@電台都有講過@o@v

回覆 #6 ooappleoosm 的帖子

我已聽過,D老友話真有其事!:044:

引用:
原帖由 kurthide 於 2006-12-30 06:18 PM 發表
第一次入黎你既post呀,危險兄可以幫手比下意見嘛?新手投註!!!
這今晚2條4X5,今日度左好耐先決定呢幾場!!!!
唔該晒........
4 X 5 (A)
2 . 查爾頓 對 阿士東維拉 和 3.1
...
我自己[諗]㗎炸.講得吾啱都[無計].
[布力般流浪]主2.0買吾過,[米杜士堡]未必會輸.和球就夠[激氣].
[何仙奴]作客未必贏到2波以上,買-1客,[制]吾過.

40. 錫菲聯 對 阿仙奴 -1客 2.25

呢條[飛]只有[高雲地利]最[穏],[高雲地利]往積[食住][修安聯],呢埸[高雲地利]啱[飛],可以[捧埸],其他就吾識點[睇].

15 . 高雲地利 對 修安聯 主 1.8

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆