[英格蘭] 今晚首選熱剌平手盤勝(要和波算數)

收藏  |  訂閱
13  742

今晚首選熱剌平手盤勝(要和波算數)

今晚首選熱剌平手盤勝,但睇完飛數變動,買和波好d,各位新年快樂:071:

應該係有買家做野......
睇咁的情況......應該會開細波波....

我都覺得半場伯明win係最好嘅投注策略

半場完左,收左錢又唔洗驚,伯仔近6次主場有5次上半場都領先,而盧仔近7次作客半場都落後,相比之下就更值博了:096:

引用:
原帖由 percyng 於 2006-12-29 11:46 PM 發表
半場完左,收左錢又唔洗驚,伯仔近6次主場有5次上半場都領先,而盧仔近7次作客半場都落後,相比之下就更值博了:096:
我而得佢而家就開波潻呀:071: ,percyng兄今日d早場得唔得呀?

引用:
原帖由 yy234234 於 2006-12-29 11:51 PM 發表

我而得佢而家就開波潻呀:071: ,percyng兄今日d早場得唔得呀?
早場得呀,我前天一早出左post叫人買定,不過呢場衰在,但係飛仔入球大加羸又得番,始終有d收獲:071:

唔好意思,伯明翰輸了:043:

今晚買紅魔半場win, 點睇?

引用:
原帖由 oldwatch 於 2006-12-30 10:28 AM 發表
今晚買紅魔半場win, 點睇?
呢場我覺得有機會上半場和或輸(爆冷),好少可咁好開正路曼聯上半場羸的,我覺得呢場有機會上半場雷丁頂得住:096: 我呢場會選擇避半場

引用:
原帖由 percyng 於 2006-12-30 12:38 PM 發表

呢場我覺得有機會上半場和或輸(爆冷),好少可咁好開正路曼聯上半場羸的,我覺得呢場有機會上半場雷丁頂得住:096: 我呢場會選擇避半場
收到,謝謝!

熱刺有望爆冷刺殺利記~:098:

前往最後回覆