[其他] 今日心水

收藏  |  訂閱
8  211

今日心水

786530-DEC-2006
19:47
過關
6X1
主客和
主客和
讓球主客和
入球大細
入球大細
主客和
星期六 2 查爾頓 (主) 對 阿士東維拉 (客)
主 @ 2.45
星期六 3 班士利 (主) 對 錫周三 (客)
客 @ 2.40
星期六 7 車路士 (主) 對 富咸 (客)
主 [-1] @ 1.60
星期六 1 馬瑟韋爾 (主) 對 些路迪 (客)
大 [2.5 球] @ 1.55
星期六 9 曼聯 (主) 對 雷丁 (客)
細 [2.5 球] @ 2.05
星期六 4 奈梅亨 (主) 對 阿積士 (客)
客 @ 1.45 $100

$100.00
786830-DEC-2006
19:49
入球大細過關
4X1
星期六 27 布里斯托城 (主) 對 維爾港 (客)
大 [2.5 球] @ 1.95
星期六 32 諾定咸森林 (主) 對 燦美爾 (客)
星期六 34 斯肯索普 (主) 對 般尼茅夫 (客)
星期六 26 白禮頓 (主) 對 卡素爾 (客)
大 [2.5 球] @ 1.93 $100

$100.00
787130-DEC-2006
19:53
主客和過關
3X1
星期六 8 愛華頓 (主) 對 紐卡素 (客)
主 @ 2.05
星期六 6 保頓 (主) 對 樸茨茅夫 (客)
主 @ 1.90
星期六 10 熱刺 (主) 對 利物浦 (客)
和 @ 3.20 $100

$100.00

查爾頓,錫周三&車仔同路!
一齊win!

引用:
原帖由 屯門泰國仔 於 2006-12-30 08:06 PM 發表
查爾頓,錫周三&車仔同路!
一齊win!
查仔呢場本來都想買,但係好多變數,可能會和波收場,小心一點吧~

引用:
原帖由 percyng 於 2006-12-30 08:11 PM 發表

查仔呢場本來都想買,但係好多變數,可能會和波收場,小心一點吧~
和波都係走盤,
唔駛驚!

support師兄.......
師兄呢排都唔係成日出tips......所以一定支持啦.....

引用:
原帖由 sah_4 於 2006-12-30 08:20 PM 發表
support師兄.......
師兄呢排都唔係成日出tips......所以一定支持啦.....
係呀~

引用:
原帖由 percyng 於 2006-12-30 08:11 PM 發表

我輸得起~:041:

引用:
原帖由 屯門泰國仔 於 2006-12-30 08:12 PM 發表

和波都係走盤,
唔駛驚!
我冇得走盤喎~:096:

引用:
原帖由 ansonchan1628 於 2006-12-30 08:24 PM 發表

我冇得走盤喎~:096:
唔駛怕......查仔win啦!
維拉狀態下滑!

前往最後回覆