上一頁下一頁
發新話題

同乾淨廟亍企企著返旗袍玩老强

收藏  |  訂閱
58  7.4k

同乾淨廟亍企企著返旗袍玩老强

昨早去中環樓梯亍 睇完医生, 今朝真係鸠根無左赤赤痛,320的專科医生,講返屌旗袍囡,碌能屌穿抹手纸,囡就幫碌能搽K Y,佢又搽隻閪後。卧床边帶我條能插入 佢隻閪,咁又揸住波,望住屌閪毛同肚臍的纹身花,但俾抹手纸屌閪抽動阻到睇自己條鸠点出入隻閪,個波真又大又好揸,講拉高的口罩啜蓮,但又唔俾啜莲
講講下話前两日自己係咸记剛吊完閪,行上來廟亍食嘢見佢著黑色旗袍,谂住今日揾你玩,要你著住衫玩大天二老强旗袍囡,点知話囡轉眼己快速除清,問唔見佢件旗袍,有就俾多五十元即两百著返旗袍同佢玩老强,囡話旗袍就掛骑楼,隨即起身行出骑楼取旗袍,帶文胸,著旗袍,返床边第一件就係幫我再屌穿多一張抹手纸,就話卧床要屌,我话叫佢著返底底先卧床,等我剝佢底,随即插佢閪,跟住在旗袍上揸佢個波,佢件旗袍係一件直落,唔同电影小鳳仙襟可以扯開揸住個奶罩嚟屌,而囡亦配合叫床,屌左分零鐘,我依個旗袍控咁玩老强,就咁最近好難戴住袋都射到米青,chok左有四。五下,同中出快感一能樣,唔通002袋幫助,浸到缩先掹鸠,個袋成泡米青,同最近一年都係觉殊一下,只係袋頭一滴,
囡為我除套,並為我用濕巾抹能,我話掹能個套甩左一半,我都要入厕洗能兼屌完閪要疴大尿(我叫鸡前一定飲啤谷尿,可以助起頭,如可中出屌完疴大尿),入厕事後洗能疴尿梗自己來,,但出厕囡都提供抹手纸俾我抹能印腳,當然亦多手胸口伸手入揸蓮,了高旗袍睇下紋閪上花,件囡都讚我乾淨,咁,下次同你玩打真軍,佢話得,五百!
穿好衣服付炮金要我放在枱上,跟住見佢在銀纸噴消毒液,並话錢最污糟,自己亦開门走人,有意想中出,但怕中招,依件乾淨閪應0K,五百我就觉贵的
淫照全插圖

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-18 08:26 發表 查看引用來源
昨早去中環樓梯亍 睇完医生, 今朝真 ...

7BB, 你d椰菜點解醫咁耐都未醫好,醫生點講??

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-18 10:24 發表 查看引用來源

7BB, 你d椰菜點解醫咁耐都未醫好,醫生點講??
你睇下的跛.去行乞整部电動輪椅

邊有乾凈丫企企,睇采數哈哈哈哈。

回覆 3# 西九理性的羊羊 的帖子

你跛閪老作自己六十幾,拎左生果金去買姨媽巾入殘廁打飛支濕鳩未??

回覆 4# siew1203 的帖子

有,全部企企係7bb眼中都係處處處處女女女女。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-18 14:46 發表 查看引用來源
你跛閪老作自己六十幾,拎左生果金去買姨媽巾入殘廁打飛支濕鳩未??
依的殘厕執?

依的黑人戶口email

回覆 7# 西九理性的羊羊 的帖子

問你跛閪阿爺定跛閪阿嫲借o黎影??

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-19 21:58 發表 查看引用來源
問你跛閪阿爺定跛閪阿嫲借o黎影??
咁能容易,叫你跛閪去咸記日子時間相

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-20 08:31 發表 查看引用來源
咁能容易,叫你跛閪去咸記日子時間相

真係話咁快就影到,你死跛閪服未??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆