今日去前名牌电動工具捉隻企企

收藏  |  訂閱
27  5.2k

今日去前名牌电動工具捉隻企企

件濕鳩BB电車gsp話鋪頭尚係到
鋪頭係到 变成咁.

我就執左件跟佢新項地亍行到近登打士亍件
囡唔肯中出..150上房屌下先
昨日屌鸡今早梗要用以前木警棍
再屌
老作跛猫閪分身电車gap

用木防暴棍插电車閪當然過引鍾意高大肥閪点都係屌閪真過引
講左150都係齋屌.昨日先出左米青三日.為左影張相用左1.6元搭地鉄去咸記.就係執左电動工貝跟左件沿新填地亍過埋登打士亍行去炮房.入左閘.唔做中出.算、照上房.入房梗揸鳩佢.揭裙底.睇底底.講真.唔係中出上房就係想揸波揭裙.講下件囡红色短褸.黑裙.黑絲.長靴.昨日暖返晒.後生囡.依件後生廿年.相頭唔差.所以跟佢预左冇中出.睇佢脱衣除剩內內. 入厕疴尿洗閪.洗完,埋返床坐床边,我揸波,囡劣能,劣硬笠膠,囡卧床边M腳,帶住我條能屌佢隻閪,係閪口顶下,再一U N即入,揸住個波係咁抽插.做鸡定律,樣靓閪殘,大海無量,屌屌下鸠軟,甩左,又滑左的米青,玩撚完,洗完能,睇埋鸡沖下隻閪,再揸幾下俾炮金落楼

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-23 06:23 發表 查看引用來源
件濕鳩BB电車gsp話鋪頭尚係到
鋪頭係到40042126变成咁.

我就執左件跟佢新項地亍行到近登打士亍件
囡唔肯中出..150上房屌下先40042128
昨日屌鸡今早梗要用以前木警棍40042130
再屌40042129插
老作跛猫閪分 ...
老作猫閪分身电車gap

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-23 06:45 發表 查看引用來源
40042134老作猫閪分身电車gap40042135

屌你濕鳩BB电車gap

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-23 07:01 發表 查看引用來源

屌你濕鳩BB电車gap https://cdn.18 ...

屌柒你隻跛閪,尋日先經過咸記,特登影埋相,間野仲係度,你跛閪連舖位都影錯,真係笑死人。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-23 08:02 發表 查看引用來源

屌柒你隻跛閪,尋日先經過咸記,特登影埋相,間野仲係度,你跛閪連舖位都影錯,真係笑死人。
係張相到我1158影

回覆 5# 西九理性的羊羊 的帖子

做乜影埋件長駐咗三年之浙江矮小企企哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-12-23 09:52 發表 查看引用來源
做乜影埋件長駐咗三年之浙江矮小企企哈
你咁好眼.我避左唔影鸡.你返屌唔少.浙江鄉下你都知.有冇身份证.定大飛鸡!

回覆 5# 西九理性的羊羊 的帖子

你條跛閪連舖位位置都影錯,真係笑能死人。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-23 08:02 發表 查看引用來源

唔係嗡贏幾多錢馬屌幾多處女
叫幾多中上鸡
間野.哈哈唔係嗡贏幾多錢馬屌幾多處女
叫幾多中上鸡
間野.哈哈

俾條防暴棍插傻左

回覆 7# 西九理性的羊羊 的帖子

梗糸有証啦三年風雨不改企糸個到,超級長駐武漢疫情開始完全無離開過哈哈反而佢想返上去但唔方便咁咯哈哈。

前往最後回覆