上一頁下一頁
發新話題

偷印傭底褲著打飛機好high...

收藏  |  訂閱
103  23.3k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2019-5-2 06:18 PM 發表 查看引用來源

都未清楚人哋底細,就攞住人哋條底褲打飛機,小心奶嘢
吾會咁嚴重?聞下索下打下飛機仔邊會乃野!!!

引用:
原帖由 A1000 於 2019-5-2 07:02 PM 發表 查看引用來源
小心走火入魔呀!
試過著住佢成套奶罩底褲打飛機:smile_47:好爽皮

引用:
原帖由 安全王子 於 2019-5-2 07:07 PM 發表 查看引用來源

可能賓賓 係男人
你有無睇清楚??係印印吾係賓賓

引用:
原帖由 淺白白雲 於 2019-5-2 07:32 PM 發表 查看引用來源
口味獨特…底褲多菌,小心奶野吖:smile_o01:
有次佢條底褲中間位黐住兩條鬈曲又長嘅閪毛:smile_47::smile_47:我聞住黎j射咗好多:smile_47:而家仲keep住兩條閪毛收藏好:smile_44:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2019-5-3 09:39 AM 發表 查看引用來源
你遲早忍唔住搞埋佢
一定有可能:smile_47:

引用:
原帖由 足球邪鬼 於 2019-5-2 08:43 PM 發表 查看引用來源
有冇屎積:smile_41:
有仲正:smile_47:
有次真係中間屎眼位黃黃地 有d屎味:smile_47:
另外一次撞啱佢M到仲有d血跡,我照聞:smile_47::smile_47:

扑佢啦!少爺搞妹仔天經地義!

引用:
原帖由 toys10 於 2019-5-3 10:31 AM 發表 查看引用來源

試過著住佢成套奶罩底褲打飛機:smile_47:好爽皮
支持你! 我都有玩開胸圍底褲, 不過對象吾系外傭. ***可以私下分享.

引用:
原帖由 li-ion 於 2019-5-3 12:11 PM 發表 查看引用來源

支持你! 我都有玩開胸圍底褲, 不過對象吾系外傭. ***可以私下分享.
有一次見到佢底褲中間閪窿位有d透明液體乾咗:smile_47:仲有少少尿味:smile_47:

引用:
原帖由 1469394 於 2019-5-3 11:18 AM 發表 查看引用來源
扑佢啦!少爺搞妹仔天經地義!
遲d等佢再熟落d等佢對我無咗介心先,佢現在有時晚上沖完涼吾戴奶罩就坐低一齊睇電視:smile_47::smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆