約炮app好奇一問

收藏  |  訂閱
24  4.7k

引用:
原帖由 freemanPH 於 2019-10-21 02:09 PM 發表 查看引用來源

小獅子Ching 有興趣知
嗰種風情係咪喜歡跳舞嗰種呢  
如果廣場個d跳舞大媽就咪搞啦

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2019-10-21 05:37 PM 發表 查看引用來源

如果廣場個d跳舞大媽就咪搞啦
咁, 即係點形容嗰種呢  :smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 freemanPH 於 2019-10-21 05:46 PM 發表 查看引用來源

咁, 即係點形容嗰種呢  :smile_o10::smile_o10:
如果你係有嗰個AppsPM俾我啦⋯⋯
大家研究研究😏

引用:
原帖由 文式風 於 2019-10-18 01:04 AM 發表 查看引用來源
有冇爸打玩過約炮app,可否講解,分享ㄧ下,伏味濃嗎?年青人想揾熟女SP,求教
你幾歲先,通常女性多數37-50出来偷食多,不要想像好似李x欣嗰D,真正c9型,

引用:
原帖由 太陽小獅子 於 2019-10-21 08:09 PM 發表 查看引用來源

如果你係有嗰個AppsPM俾我啦⋯⋯
大家研究研究😏
冇噃, 大家可以研究研究
咁, 味道又如何有感覺呢  :smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 FRANCISTANG88 於 2019-10-21 08:26 PM 發表 查看引用來源

你幾歲先,通常女性多數37-50出来偷食多,不要想像好似李x欣嗰D,真正c9型,
想知我age,你係37-50F?😀樣貌順眼,走肥or小肥,公遲yan咁嘅身形都ok,其他普普通通可以

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-10-18 05:05 PM 發表 查看引用來源

90%囡囡系搵食, 要收錢. 其餘外觀類似"談胃豬, 驢make說, 兆陰陰, 白姐姐..."
應該係9成女都係點數黨騙局,樓主自己小心

引用:
原帖由 green_hat 於 2019-10-22 10:08 AM 發表 查看引用來源

應該係9成女都係點數黨騙局,樓主自己小心
正常情況下, 一個正常女子, 吾會第一次見網友, 就會自願/免費比個閪你屌.

小心得性病

引用:
原帖由 文式風 於 2019-10-18 01:04 AM 發表 查看引用來源
有冇爸打玩過約炮app,可否講解,分享ㄧ下,伏味濃嗎?年青人想揾熟女SP,求教
好伏, 個條女性, 9個都係想呃錢.
傾唔夠幾日就問你要錢.

前往最後回覆