上一頁下一頁
發新話題

偷印傭底褲著打飛機好high...

收藏  |  訂閱
103  23.2k

引用:
原帖由 toys10 於 2019-5-3 10:40 AM 發表 查看引用來源

有次佢條底褲中間位黐住兩條鬈曲又長嘅閪毛:smile_47::smile_47:我聞住黎j射咗好多:smile_47:而家仲keep住兩條閪毛收藏好:smile_44:
點解唔聞老婆果D…好過陌生人啦…

引用:
原帖由 toys10 於 2019-5-2 05:17 PM 發表 查看引用來源
我屋企最近請咗個新印傭年齡大約30歲樣子一般麻麻地皮膚黑黑地,開頭黎做咗二星期都吾覺佢咁好身材,近排天氣熱有時佢著薄薄tee加短褲做家務成日露出底褲邊有時睇到我扯旗硬晒,原來佢對奶一d都吾細,目測有D cup屎忽又脹卜卜好圓好翹,有日次我放假吾駛返工嚫佢同亞媽去街市買餸我靜靜雞係廁所洗衣籃入面攞咗佢尋晚著完未洗的底褲奶罩黎著又聞又索跟住打飛機仲射精係個奶罩到,你地有無試過咁玩法??可以分享一下嗎: ...
重口味兼變L態。。。。

btw...佢奶罩有你精液。。。有漬。。。 佢攞去報警你趴硬街。。。等上毒果A1

引用:
原帖由 toys10 於 2019-5-2 05:17 PM 發表 查看引用來源
我屋企最近請咗個新印傭年齡大約30歲樣子一般麻麻地皮膚黑黑地,開頭黎做咗二星期都吾覺佢咁好身材,近排天氣熱有時佢著薄薄tee加短褲做家務成日露出底褲邊有時睇到我扯旗硬晒,原來佢對奶一d都吾細,目測有D cup屎忽又脹卜卜好圓好翹,有日次我放假吾駛返工嚫佢同亞媽去街市買餸我靜靜雞係廁所洗衣籃入面攞咗佢尋晚著完未洗的底褲奶罩黎著又聞又索跟住打飛機仲射精係個奶罩到,你地有無試過咁玩法??可以分享一下嗎: ...
你幾大?個印傭姐姐係咪咁正呀?:smile_41:

引用:
原帖由 toys10 於 2019-5-3 12:25 發表 查看引用來源

有一次見到佢底褲中間閪窿位有d透明液體乾咗:smile_47:仲有少少尿味:smile_47:
識得玩一定係䑛埋試味

引用:
原帖由 toys10 於 2019-5-3 10:44 AM 發表 查看引用來源

有次真係中間屎眼位黃黃地 有d屎味:smile_47:
另外一次撞啱佢M到仲有d血跡,我照聞:smile_47::smile_47:
你要罩住個頭玩先好玩

點解唔直接入洞呢!何必咁委屈呀。好易谷死你呀。

膠po重作啦……姐姐D底底典會吾係即换即洗而留比你作故仔呀

椰油味係吾同啲

之前有新聞強姦家傭,坐埋囚!

引用:
原帖由 淺白白雲 於 2019-5-3 07:23 PM 發表 查看引用來源

點解唔聞老婆果D…好過陌生人啦…
點同呢?容易得到嘅就無咁好㗎啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆