上一頁下一頁
發新話題

同乾淨廟亍企企著返旗袍玩老强

收藏  |  訂閱
58  7.4k

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-22 06:48 發表 查看引用來源
我真係屌少的你, 大把退休金,買股票認購新股,住5星酒店,叫平雞要講價,76,回乜撚野味,講來講去三幅被,留番自己帶入棺材回味,死跛閪柒頭。 ...
跛嘅冇法,朋友都冇,唔幫推輪椅去咸記都幫影的相而家点那返渣沙!
屌你老作猫跛閪濕鸠B B电車gap

回覆 21# 西九理性的羊羊 的帖子

那你老母個爛臭gap, 平雞留番比你慢慢屌,老子玩中高檔雞,唔洗講價,比得起就屌比唔起就閃,唔會講價老撚土。同你跛閪玩真係好過引,中意幾時屌你就可以幾時屌你,你賤畜生出黎就係比人屌。

回覆 16# 無敵電車男 的帖子

佢成日影咗相等於拮咗食咗哈哈哈哈

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-22 08:12 發表 查看引用來源
那你老母個爛臭gap, 平雞留番比你慢慢屌,老子玩中高檔雞,唔洗講價,比得起就屌比唔起就閃,唔會講價老撚土。同你跛閪玩真係好過引,中意幾時屌你就可以幾時屌你,你賤畜生出黎就係比人屌。 ...
跛嘅冇法,朋友都冇,唔幫推輪椅去咸記都幫影的相而家点
那返渣沙!
屌你老作猫跛閪濕鸠B B电車gap

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-12-22 09:34 發表 查看引用來源
佢成日影咗相等於拮咗食咗哈哈哈哈
有相好過如你般鸠嗡.你係相中鸡塊閪.我冇屌過你?

回覆 24# 西九理性的羊羊 的帖子

平雞留番比你跛閪慢慢屌,老子玩中高檔雞,唔洗講價,比得起就屌比唔起就閃,唔會講價老撚土。同你跛閪玩真係好過引,中意幾時屌你就可以幾時屌你,你賤畜生出黎就係比人屌。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-22 11:49 發表 查看引用來源
平雞留番比你跛閪慢慢屌,老子玩中高檔雞,唔洗講價,比得起就屌比唔起就閃,唔會講價老撚土。同你跛閪玩真係好過引,中意幾時屌你就可以幾時屌你,你賤畜生出黎就係比人屌。 ...
屌你濕鳩BB电車gap

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2020-12-23 06:55 發表 查看引用來源
40042136屌你濕鳩BB电車gap40042137

屌柒你隻跛閪,尋日先經過咸記,特登影埋相,間野仲係度,你跛閪連舖位都影錯,真係笑死人。

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2020-12-23 07:59 發表 查看引用來源

屌柒你隻跛閪,尋日先經過咸記,特登影埋相,間野仲係度,你跛閪連舖位都影錯,真係笑死人。
唔係嗡贏幾多錢馬屌幾多處女
叫幾多中上鸡
間野.哈哈

回覆 25# 西九理性的羊羊 的帖子

唔通每次影相再吊然後報告比你馬老細哈哈哈哈哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆